Daugkartinio naudojimo Akies sulankstomas Pirkinių Krepšys Skalbti Ekologinio Draugiškas Shopper Bag Maisto produktų, Vaisių, Daržovių, Žaislų, Įvairenybės Saugojimo Užsakymą Krepšys

€0.71

-31%

€1.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pirkinių Maišeliai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Pirkinių Krepšiai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Pirkinių Maišeliai.

Prekė:Vaisių Krepšiai Medžiaga: Nailonas Dydis: Apie Raudonos Didelis 30.5*43cm/12*17" Žalia Vidutinio 30.5*35.5 cm/12*14" Pink Mažas 30.5*20.3 cm/12*8" Produktų Sąrašas: 1pcs akių maišą Funkcijos: 1.Kvėpuojantis tinklelio dizaino, o ne prakaitavimas viduje parduotuvės plastikinius maišelius. 2.Plaunamas ir daugkartinio naudojimo bakalėjos ir saugojimas. 3.Pagaminti iš stiprios, lengvas, lengvai permatomas akies poliesteris, Eco-friendly. 4. Raišteliu ir poplock už conventient atidarymo ir uždarymo. 5.Galima plauti gaminti tiesiogiai iš šių krepšiai ir tada įdėkite juos tiesiai į šaldytuvą,mažiau maisto atliekų. 6.Kostiumas žaislai,daržovių,vaisių, monetas, medicina, kabeliai, kosmetika, aksesuarai ir daug daugiau. Pastaba: 1.Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas. 2.Prašome leisti 0.5-1inch klaidų, dėl rankinis matavimas. Dėkojame už jūsų suprasti!

Bandymo Ataskaita

Funkcija 6 custom daugkartinio naudojimo pirkinių maišelius
Funkcija 9 Krepšiai
Elemento Tipas Pirkinių Maišeliai
Funkcija 1 Tote Bag
vežimas Nemokamas pristatymas dropshipping už dropshipper
Modelio Tipas Kietas
Funkcija 8 eko pirkinių maišelis
Funkcija 10 maišelius prekybos
4 funkcija pirkinių maišeliai, daugkartinio naudojimo
Spalva kaip rodyti
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Funkcija 5 recirkuliacijos pirkinių krepšys
Funkcija 7 akių pirkinių krepšys
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Pagrindinė medžiaga Nailonas
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1pc
3 funkcija pirkinių krepšys sulankstomas
Modelio Numeris FZ0138
Stilius Atsitiktinis
2 funkcija daugkartinio naudojimo pirkinių krepšys

Panašūs produktai