Lauko Dviračių Gėrimo Laikiklis Universalus Baby Sport Butelio Laikiklį Stovo Susisiekimas Motociklas, Vandens Puodelio Laikiklis, Automobilio Stiliaus

€3.37

-12%

€3.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gėrimų Laikikliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Gėrimų Laikikliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Gėrimų Laikikliai.

Produkto Aprašymas: Tinka įvairių vaikų vežimėliai, skėtis vežimėliai, vežimėlis,, trolley, bassinet, vaiko triratis, dviračių ir pan Naudojami laikyti kūdikio pieno butelį, o taip pat gėrimai, mineralinis vanduo ir kt tvirtinimo anga gali kabinti ant plieninio vamzdžio vežimėlis tvirtinimo anga gali būti pasukti 360 laipsnių kampu taip, kad tilptų tiek horizontalių vamzdžių arba vertikalaus vamzdžio, taip užtikrinant vandens taurę visada laikykite į viršų. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, sunkiau ir daugiau patvarus Produkto Specifikacija: Medžiaga: PVC Dydis: 14cm x 7cm (7cm skersmuo yra) Dydis Tvirtinimo Anga: apie 4cm Spalva: Juoda Pakuotės Turinys: 1*Dviračių butelis narve Pastaba: 1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti.

Medžiagos Tipas PVC
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Tipas Gėrimų Laikikliai
Modelio Pavadinimas YL190197
Specialios Funkcijos Motociklo Puodelio Laikiklis
Prekės Svoris 110g

Panašūs produktai