Rankinį Dulkių Gruntas / 2-In-1 Šilumos Gruntas Ir Cutter Re Gruntas Plastikinį Maišelį Maisto Produktų Laikymo Užkandis Maišelis Šviežių Maišelį Gruntas

€3.18

-29%

€4.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vakuuminės Maisto Medžiotojai, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Vakuuminės Maisto Medžiotojai, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Vakuuminės Maisto Medžiotojai.

Rankinį Dulkių Gruntas / 2-In-1 Šilumos Gruntas Ir Cutter Re Gruntas Plastikinį Maišelį Maisto Produktų Laikymo Užkandis Maišelis Šviežių Maišelį Gruntas

Savybės:

1. Du-in-one šilumos antspaudas ir cutter: aukštos kokybės ABS medžiagos, atsparios aukštai ir žemai temperatūrai. Antspaudas ir supjaustyti greitai. Mini ir nešiojamas krepšys kirtimo ir medžiotojai.

2. Lengva naudoti: Po baterija yra įdiegta, paspauskite ir palaikykite maždaug 3-5 sekundes pradėti šildymo. Su maišas viduryje, lėtai ištraukite jį plombuoti pastoviu greičiu.

3. Kompaktiškas ir nešiojamas: Skirtingai nuo didelių gabaritų maišelis dulkių gruntas, šis mini krepšys gruntas yra tik 14 cm ilgio.

4. Ji turi kablio, kad jūs galite pakabinti jį su kitų stalo įrankių. Puikus lagaminas antspaudą virtuvė, medžioklė, žvejyba, kempingas, kelionės ir dar daugiau.

Aprašymas:

Rankinį dulkių gruntas, 2 in 1 šilumos gruntas ir cutter

Resealer plastikinį maišelį maisto produktų laikymo užkandis maišelis šviežių maišelį gruntas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: nešiojamų sandarinimo mašina

Medžiaga: ABS

spalva: pilka

Gaminio dydis: 14.4x3.5x4cm

Pakuotė:

1 x sandarinimo mašina

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Ji turi kablio, kad jūs galite pakabinti jį su kitais peiliai
Feature1 Du-in-one šilumos antspaudas ir cutter
Modelio Numeris sandarinimo mašina
Su Dulkių Maišelis No
Sertifikavimo CE
Feature2 Kompaktiškas ir nešiojamas
Tipas Rankiniai
Maitinimo Šaltinis Baterija
Prekės Pavadinimas ICOCO

Panašūs produktai