Mini piršto massager Daugiafunkcinis ABS piršto sąnarys massager 3 Volai Vertus massager Rankos masažas Sveikatos Priežiūros Vertus Grožio priemonė

€2.76

-49%

€5.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Masažo Priemonės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masažo Priemonės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masažo Priemonės.

Pakuotė: 1 * pirštu Massager

Savybės: 3 ritinius Multi-funkcija Rankos massager Nelygus roller dizainas, jaustis patogiai, tinka visos rankos Masažas rankomis, susijusių acupoints atleisti psichikos depresija, rankų tirpimas, sąnarių skausmas, virškinimo trakto diskomfortas ar kitų simptomų, kuriuos sukelia ilgai kompiuterio veikimą. Kad pirštai plonesni ir rankų oda lygi ir elastinga. Skatinti kraujo apytaką. Kompaktiškas, patogus laikymas. Patogu naudoti, yra ne tik svetainės, ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kur. Pagamintas iš ABS dervos specialios medžiagos, patvarus ir ne deformacijos. Laikykite pirštus žiūri jauna ir graži Taikyti masažo aliejus ar kremas prieš masažuoklis, skirtas geresnių rezultatų

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2.Prašome suprasti, kad nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje dėl skirtingų šviesumo ar monitorių.

Šiltas Patarimai:

Paprastai, Mes išsiųsti elementai per 2-4 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes atsiųsime produkto atsitiktinai, todėl mes negalime garantuoti, tos pačios spalvos ar modelio. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje dėl skirtingų šviesumo. Jei esate pardavėjas ir norite pirkti didelius kiekius mūsų produktus, prašome palikti mums žinutę, mes jums didmeninės kainos. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ačiū už jūsų malonų dėmesį ir supratimą!

dydis 17.8*3.5*3.5cm
Produktas ranka massager
Spalva vyną
Svoris 40g
Medžiaga ABS
Prašymas Ranka
Prekės Pavadinimas Bisd
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai