100-500pcs ispanijos Atlygį Lipdukai Skatinimas aplinkosaugos ¾enklelis Roll Vaikams Motyvacijos Lipdukai Su Mielas Gyvūnų Studentams

€1.04

-57%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Produkto Infromation

500PCS UŽ sąrašą,Etiketės dydis yra 1inch/2.5 cm! VAIKAI MĖGSTA LIPDUKAI! Nesvarbu, ar tai vaikai, namų ruoša diagramos, elgesį, diagramos, schoolbook, apsilankymas pas gydytoją, ar tiesiog geras dieną pamišęs – geriausias atlygis už dauguma vaikų yra geras darbas lipdukai! Ir dabar jie dar daugiau nori padaryti gerą darbą, nes Lipdukas Roll yra brimming su 8 džiaugiamės, personažai tiesiog laukia, tegul jūsų vaikai, žinau, kad jie arkliukas rezultatus! Pakalbėkime ŽIEVELĖS ir KLIJUOTI: Mes matėme šių adhesively apskundė lipdukas lakštai ir rulonai taip pat, jūs žinote, tie – lipdukų nereikia laikytis roll arba, kad jie rip, kai lupasi, o ne klijuoti. Šių, yra NE tie. Mes naudojame specialią Glassine Popieriaus, todėl kiekvienas lipdukas yra tvirtai ant ritininio taip ilgai, kaip jūs norite, kad jis yra, jie lengvai žievelės (vaikai gali tai padaryti per.) ir vieną kartą įstrigo... jie įstrigo! (Taigi keep that in mind!) Uh oh, kad dar vienas lapas sodo veislės star lipdukai vaikams ar smiley veido lipdukai? Paklausykite, vaikai sunkiai dirbti savo apdovanojimų, todėl mes sukūrėme visiškai naujos asortimentą 8 asorti lipdukai – niekada anksčiau! Iš "Prikalė Jį" Plaktuku "Thumbs Up" Croc ir crazy "You Rock" Rock Dude, vaikai nebus tiesiog nori atlygio, jie nori pasirinkti patys!

Vnt Vnt
Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paketas, Riebokšliai, kepykla, Amatų, Vestuvės
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS
dydis 1inch/2.5cm
Medžiaga Lipdukas
Spalva Kraft Popierius
Modelio Numeris QY612

Panašūs produktai