Effie Karalienė Nerūdijančio Plieno Moterų Auskarai 4mm Pločio Turas Ratas Brincos Aukštos Poliruoto Stud Auskarai bižuterijos IE16

€2.94

-44%

€5.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, mados stud auskarai, Stud Auskarai, moterų auskarai.

Produkto Savybės

Effie Karalienė Nerūdijančio Plieno Moterų Auskarai 4mm Pločio Turas Ratas Brincos Aukštos Poliruoto Stud Auskarai bižuterijos IE16

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Pakuotė: Dovanų suvynioti nemokamai aksominis maišelis pakuotė Aplinkos apsaugos Standartas: Švino ir nikelio nemokamai

Dėvėti Proga:Pažintys / Daily / Vestuves / Jubiliejų / Šalis

Dovana: Draugai / Mama / Žmona / Vyras / Brolis / Tėtis

Tinka:Jauni ir Trukmę Vyrų ir Moterų

Foto Galerija

Pirkėjas Rodyti

Susiję Stilius

Pakavimas 1. Aksominis Maišelis (Nemokama paslauga) 2. Dovanų Dėžutė (mokamas paslaugas) Mes teikiame nemokamai aksominis maišelis kiekvieno gabalo juvelyriniai dirbiniai, tačiau nenumato, dovanų dėžutėje nemokamai, jei jums reikia dovanų dėžutė, prašome spustelėkite nuotrauką, kurią norite pirkti. Ačiū!

Prekių Pristatymas Mes laivas visas sklypas per 48 valandas nuo mokėjimo, teikti visų rūšių laivybos metodą. Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas. Žemiau yra įvertinti prekių pristatymo greitį, jūsų nuoroda. Ačiū!

* Jei užsakymą kaina neviršija 150 JAV dolerių, Mes suteiksime jums nemokamai DHL, "FedEx", arba Aramex laivybos paslaugos.(nuotolinio šalies prašymą 200 JAV dolerių) Pristatymo Būdas Pristatymo Laikas Sekti Svetainė Post Oro Pašto 10-60 dienų www.17track.net/en/ ePacket 7-20 dienų www.17track.net/en/ Singapūro Po 15-45 dienų www.17track.net/en/ EMS 5-15 dienų www.ems.com.cn DHL 3-8 dienos www.dhl.com "FedEx" 3-8 dienos www.fedex.com Aramex 3-8 dienos www.aramex.com UPS 3-8 dienos www.ups.com pristatymo greitis tik nuoroda, kartais bus atidėtas iki švenčių, festivalių, blogas oras, muitinės ir Kt. Paštu, Oro Paštu, Pietų Amerikos šalių gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų. Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimais, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčių.

Grąžinimo ir Grąžinimo labai Ačiū, kad pasirinkote DALI, mes suteikti 7 dienų grąžinimo paslaugos: 1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis iš karto. Mes priimame grąžinimo ar mainų, per 7 dienas gauti, laikyti produktą į pradinę būklę ir imtis laivybos išlaidos pagal save, mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą gavusi grįžo produkto. 2. Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis iš karto tam, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra, tada visa grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą. 3. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Atsiliepimų Jūsų parama ir pasitikėjimas yra didžiausias postūmis mums: 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome imtis minutę palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, mes mielai jums padaryti tą patį už jus. 2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums geriausias paslaugas.

Kontaktai 1. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl Basilico-pica.lt arba rašykite mums. 2. Mūsų darbo grafikas: jav: PM 6:00 ~ ESU 3:00 rusijos Federacija: ESU 5:00 ~ PM: 2:00 UK: ESU 1:00 ~ ESU 10:00 Vokietija/Prancūzija/Ispanija: ESU 2:00 ~ ESU 10:00 Brazilija: 10 PM:00 ~ ESU 7:00 Australija: AM 12:00 ~ PM 8:00 3. Mes atsakymas laiškus per 24 valandų darbo dieną, per 36 valandas savaitgalis.

Technologinis Procesas

Proga ir Dovanos

Pirkėjų Greta Nuotrauką

Papuošalų Priežiūra Išvengti cheminių medžiagų, Vengti vonios Išvengti prakaito Išvengti avarijos kilimo, kai miega Nuvalykite minkštu audiniu Uždaromos laikymo Atskirai laikyti

Prekės Įvadas Visos medžiagos yra ekologiškos, nekenksmingos sveikatai. DALI kubinių zirconias yra importuojama iš Austrijos, aukščiausios klasės su nepakartojama grynumas. 3-sluoksnio platinos arba rose auksą, padengtą, tai daro papuošalus daugiau žavinga ir spalvinga. Visi kartu, DALI visada puikūs, tradicinių amatų ir modernios aukštųjų technologijų puikus derinys sukurti labiausiai klasikinis juvelyrikos darbai. Norint pasiekti DALI prekės ženklą ir didinti savo galią comperition, mes kruopščiai parengti kiekvieno papuošalo.

Kompetencijos Procesas: Aukšto lygio įgūdžių, išskirtinį kalimas, rodo, viršuje vaizdo efektus.

Top Cut: Standartinis belgija pjovimo, rodo, ugnies cirkonis.

Patogiai: Derinant su ergonomiška, dėvėti patogiai.

Unikalaus Skonio: Išskirtinį dizainą, rodyti grožį ir žavesį. Mes, kaip ir anksčiau, patikslinkite į save, nuolatinis tobulinimas, naudojant aukščiausios kokybės papuošalų, labiausiai į priekį-ieško idėjų, ir labiausiai profesionalų komanda, kad mūsų aptarnavimo kokybę ir reputaciją. Tikimės, kad tarnauti jums, kad jūsų partneris pasitikėti ir pasikliauti! Mes padarysime viską, kas mūsų galioje, jūsų nuopelnai!

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Stilius Madinga
Eco-Friendly 100% Švino Ir Nikelio Nemokamai
Atgal Rasti Push-atgal
Lytis Unisex
Didmeninės Prekybos Verslą Galima-susisiekite su mumis
Prekės Pavadinimas Effie Karalienė
Alergija 100% Alergijos Nemokamai
Užsakymo Proceso Metu laivas per 48 valandas
Formos\modelis ROUND
Pristatymas Pristatymas visame pasaulyje
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Pakuotė Dovana Wrap-Aksominis Maišelis
OEM Užsakymus Prieinama
dydis Please check the photos below
Modelio Numeris IE16
Dropshipping Nemokamai Dropshipping Paslaugos

Panašūs produktai