1pc Plastikiniai Virtuvės Stalčių Saugojimo Organizatorius Suyrančios Medžiagos Saugojimo Dozatoriumi, Virtuvės Įrankiai, Maisto produktų Laikymo Dėklas

€1.45

-32%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saugojimo Stalčiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Stalčiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saugojimo Stalčiai.

Produkto Informacija: Spalva: Smėlio, Rožinė, Mėlyna, Žalia Dydis: 269 * 183 * 43mm, 264 * 88 * 43mm Medžiagos: Kviečių Skaidulų Funkcija: Funkcija: Ji lieka vietoje, kai stalčius atidarytas, ar uždarytas. Lengvai rasti vietų visiems savo purvinas šiukšlių stalčius elementus. Naudojimas: Įdėti jį į virtuvės stalčiaus. Puikus virtuvės, vonios, amatų kambarius, ir dar daugiau! Tai galima laikyti visų rūšių, virtuvė, indai. Apvalus Kampe Dizainas: Užapvalinti kampai būtų lengva naudoti ir valyti. Medžiaga: Jis yra pagamintas iš kviečių skaidulų, kurios gali būti skaidomos, draugiškas aplinkai. Tvarkingas: Šios patogios plastikinės sandėliavimo konteineriai puikiai išlaikyti savo galimybių " n " baigiasi compartmentalized! Virtuvės saugojimo, kosmetika, raštinės reikmenys, studentų projektus, įrankiai ir mažų dalių, šiukšlių stalčius.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Naudoti Įvairenybės
Tipas Saugojimo Stalčiai
Modelio Numeris Stalčių saugojimo dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
6 100014111
Plastiko Tipas PC
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai