Natūralus Juodas Ramstis Turmalinas Akmens Pakabukas Grubus Originalios Cilindro Formos Energijos Pakabukas Moteris Ir Vyras Dovanų Bižuterijos

€2.81

-29%

€3.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

Pls pastaba toliau prieš perkant:

1). Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių. 2). Nuotrauka gal ir ne rodo realaus dydžio, Prašome kreiptis į aprašymas dydžio nuotrauką. 3). Jei turite klausimų apie mūsų produkto arba su kaina, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. 4). Prašome palikite savo specialius pageidavimus ( spalva, pakuotės. ), jei jūsų mokėjimą. 5). Visų daiktų pardavimo yra geros kokybės, bus tikrinama taip pat, kol jie yra siunčiami. 6). Jei dropshipping, pls pakeisti savo adresą į kliento adreso prieš vietoje užsakymo. Dėkojame už jūsų paramą!

Produkto Aprašymas:

1.Kaina už vieną vnt. Kiekviename kompiuteryje yra originali juoda tourmarine, geros kokybės, gali būti gurantee prieš pristatymas. 2.Šis pakabukas būti vienas pc metalo grandinės, 46cm+5cm extender (18"+2"). 3.Juodasis Turmalinas gali padėti nuo radiacijos, psichikos išpuolių, ir nuo visų rūšių neigiamos energijos. 4.Laikyti Juodas turmalinas sėkmė ir laimė.Ji Skatina aišku, racionalų mąstymą ,skatina teigiamą požiūrį ,laimingas akmuo. 5.Puiki dovana jums ir jūsų draugui, unikalus. 6. Dėl natūralios tourmarine šio akmens, ir amatas iki rankų darbas, kiekvienas kompiuterio dydis bus šiek tiek kitoks dėl tikslaus prekės.

Atsiliepimai:

Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po juos gauna, Prašome susisiekti su mumis pirma ir parodyti mums, kai nuotraukos problemas, Mes padaryti mūsų geriausia pastangų ją išspręsti už jus. Jei gaunate ir patenkintas, mes būtume dėkingi, jei jūs galite palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. Labai ačiū iš anksto.

Pakabučiai Tipas skaidrės
Bauda ar Mados Mados
Pakavimas Kiekvienas pc su dovana aksominis maišelis
Suderinamumas Viskas Suderinama
Formos\modelis Crystal Ramstis
Medžiaga Mūrinis
Metalų Tipas Vario
Danga Goldtone
Funkcija Nuo neigiamos energijos, jis yra laimingas akmuo
Prekės Pavadinimas YOMYLLO
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Spalva Juoda
Mūrinis Originali Turmalinas
dydis Vary different
grandinės 46+5CM kabelis grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Elemento Tipas Pakabučiai
Modelio Numeris YMN265

Panašūs produktai