GreenPeople 28 Dienos Naktį Valyti Detox Arbata Riebalų Degintojas Pure Natūralus Lieknėjimo Produktų, skirtų Moterų ir Vyrų Pilvo Riebalų Degintojas

€1.27

-14%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lieknėjimo Produktas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lieknėjimo Produktų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lieknėjimo Produktas.

GreenPeople 28 Dienos Naktį Valyti Detox Arbata Riebalų Degintojas 100% Pure Natūralus Lieknėjimo Produktų, skirtų Moterų ir Vyrų Pilvo Riebalų Degintojas

GPGP GreenPeople yra visiškai naudingų lieknėjimo produktas, kuris mažina skrandžio ir pilvo pūtimas, giliai valanti, nudegimai, kūno riebalų, pagreitina medžiagų apykaitą, pašalina toksinus ir padeda virškinimui, todėl tiesinimo skrandžio!

INGREDIENTAI:

Lotus lapų, Žiemą, meliono, Rožės, Mažų Ramunėlių, Gudobelės, Žalioji Arbata, Poria Cocos, Saldymedžio ir kt.

Aprašymas:

1)geriausias gamtos detox ir švarus - vieną mažą maišelį per dieną, padeda jūsų organizmui valyti ir išvalyti toksinus ir atliekas, padidinti savo metabolizmą ir energijos lygį, padeda pašalinti vandens perteklių, ir sumažinti stresą, nors vis dar Saugo jis skanus.

2)Paprasta ir skanu - Tiesiog išimti 1 maišelį arbatos maišelį ir įdėti juos į puodelį, tada užvirinti su verdančio vandens 5-7 minutes. Kaip puikus kavos pakaitalas, mūsų arbata yra labai skanus, su unikalus aromatas ir saldi arbata, norėdami pagerinti savo vidinį sveikatos ir meilės sau.

3)ŪKIO TAURĖ - 100% premium ekologiškų natūralių ingredientų, be dirbtinių konservantų, be cheminių priedų, be glitimo. Gausu vitaminų, mineralų, antioksidantų. Tiesiogiai iš arbatos ūkio į Savo puodelį.

4)Kiti pasiūlymai - rekomenduojama būti derinamas su sveika energijos kontroliuojamas mitybos ir reguliarios mankštos. Nereikia pridėti jokių medaus arba cukraus, kai geriamojo lieknėjimo arbata. Svorio poveikis bus didesnis.

Paketas Apima:

1 x 7days/14days/28days Detox Arbata (kaip jums pasirinkti)

Tipas Lieknėjimo Pleistras
Elemento Tipas Svorio Kremai
Modelio Numeris Arbata GP13

Panašūs produktai