AAA Touch Panel Pakeisti iPhone 6g 6s 6 Plius 7 7plus Priekiniai Išorinio Ekrano Stiklo Objektyvas Su Rėmu bezel Remontas, dalys

€3.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobilųjį Telefoną Touch Panel, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Mobilųjį Telefoną Touch Panel, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilųjį Telefoną Touch Panel.

1. 100% Aukštos kokybės +++ atsarginės dalys, F arba iPhone 6g 6s 6 Plius 7 7plus 2. Pakeisti jūsų senas telefonas, neveikia ar nenaudojamos Jutiklinis Ekranas 3. spalvos jūsų pasirinkimui: BlackWhite , Didelis kiekis sandėlyje; 4. Profesionalų montavimą, rekomenduojama; 5. Po paslaugos: Vieną, po to-paslaugos. Praneškite mums produktas jums reikia spalvos ir Modelio Ar turite ypatingų reikalavimų, kitaip mums bus atsitiktinai pristatymo, ačiū Pastaba: DHL / UPS / Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas iki paskirties vietos Ir tai apie 5-8 darbo dienas EMS arba TNT Mes taip pat remiame Kinija Paštu, Švedija Paštu, Šveicarijos Paštu, Hongkong Post oro sklypo .. ir kt., paprastai 7-30 dienų atvyksta visame pasaulyje, 30-60 dienų nuotolinio šalyse turėtų pasiekti visame pasaulyje 1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. 2. Pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir / ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (Jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome informuoti mus, pateikdamas užsakymą) 3. Jūs galite sekti savo užsakymą čia: 1. Po prekių gavimo, aš tikiuosi, jūs galite iš anksto patvirtinti, būsime dėkingi už 2. kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, lt jums tiesiog jus 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums, labai ačiū 3. Mes visada stengiasi suteikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui, tačiau avarija gali atsitikti, kartais, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokį klausimą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, Ačiū už jūsų supratimą. 1. Kiekvieną produktų, bus Griežtai išbandytos prieš, pristatymas, su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės norėdami užtikrinti Normalaus darbo. 2. Visus produktus, 6 mėn garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš shipemt, Prašome pranešti PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti suteikta), tada mes Siūlome pakeitimas / grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta. 3. Jei elementas yra jūsų daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos / naudotos, jums bus pasiūlyti tik keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Modelio Numeris 6 6s 7 Plius
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE 6S
Ekranas ≥5"
Kokybė
Tipas Jutiklinis Ekranas
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva
Sertifikavimo NĖRA
Maitinimas
Prekės Pavadinimas CXHKRR
QC

Panašūs produktai