Starbeauty Ilgai Kutas Auskarai Moterims Lapų Įrašą Lydinio Netikrą Auskarų Helix Pradurta Ausis Pradurta Oreja Netikrą Auskarai Manžetai

€0.77

-52%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kūno Papuošalai.

Starbeauty Ilgai Kutas Auskarai Moterims Lapų Įrašą Auskarai Kablys, Lieti Brincos Netikrą Auskarų Helix Auskarų Ausies Auskarai, Apyrankės Orecchini Ausies Pircing Kūno Juvelyrika Dovana

SVEIKI ...

Mūsų įmonė yra profesionali veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys. Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą . Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per.

PROFESIJA DARO EXCELLENCE !! MES VERTI JŪSŲ PASITIKĖJIMO !!

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas. Patvirtinę sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2~3 dienų.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo būdą, pavyzdžiui, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jis bus jums tik 30 sek. Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamus ir neutralius atsiliepimus prieš bendravimą. Mes patikrins, ar grąžinti, arba grąžinti galima per 24 valandas. Ačiū jums labai !!

1. Spalvų Neatitikimas: nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Tai gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas. Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos. Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Galutinis Siekimas. Tai, Ką Mes Sakėme, Yra Tai, Ką Mes Darome !!!!

Medžiaga Top lydinio Kūno Papuošalai
Helix Auskarų Oreja Dydis Kutas 4" (10cm) ir lapų 1x2cm ausų papuošalai, Auskarai
Pakavimas 1 gabalas saugaus pakavimo
Ar didmeniniams ? TAIP. Daugiau Nuolaida didesnis užsakymo
Formos\modelis AUGALŲ
Saugos Standartai CE standartas, Nikelio nemokamai, Švino nemokamai
Kūno Papuošalai Tipas Plug & Tunelio Papuošalai
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Spalva Sidabro ir aukso įrašą, auskarai, auskarų netikras
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba ? TAIP. Be jokių pardavėjo informacija
Metalų Tipas cinko Lydinys
Naudojimas Įrašo Auskarai Tragus Auskarų Helix Auskarų vėrimas Auskarų earcuff
Tipas lapų įrašą auskarai Ausies Auskarų orelha Pircing ausies apyrankės auskarai
Proga Mada & atsitiktinis papuošalai, šaliai, atostogų, rinkti priedų
Modelio Numeris M5246

Panašūs produktai