50pcs=25pairs 925 Sterlingas Sidabro Paprastu būdu Ausies Laidai Kabliai Su Kamuoliu Pavasario Sąsagos Už Auskarai Padaryti Papuošalai Išvados

€2.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

50Pcs/Daug Iškirpti 925 Sidabro Papuošalai Išvadas PASIDARYK pats Accessories Vielos Ausies Kabliuko Auskarai Išvados Dėl Komponentai "PASIDARYK pats" Ausies Kabliuko

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Klausimas: Ar turite mažiausias užsakymo kiekis ar visa suma?

A: Ne, mažiausias užsakymo kiekis, nėra minimalių užsakymo sumos !

Q: Kada mano užsakymas bus išvežti?

A: Jei visi elementai, jūsų užsakymas yra sandėlyje, jūsų užsakymas bus siunčiami iš 2 darbo dienas. Jei kai kurios prekės yra sandėlyje turime 3~10days gaminti, turėkite kantrybės!

Q: Kai aš galiu gauti paketą?

A: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai trunka nuo 16~35 dienų, kad Jungtinės valstijos ir Europa, 20~60 dienų ir į kitas šalis.

Jei jūsų užsakymų daugiau nei $7 , mes atnaujinti siuntą ePacket ( paprastai trunka 7~15 dienų ). JAV ir Rusija pirkėjų ir Kinija Paštu, Oro Paštu ( gali būti sekami jūsų šalis ) už kitiems pirkėjams.

Q: Ar man reikia mokėti siuntimo kaina?

A: Mes teikiame nemokamai Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius kai kuriose šalyse, ir kai kurių šalių pirkėjams reikia mokėti $2 laivybos kaina. Galite matyti kai užsakymo pateikimo. Jei galite pasirinkti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, tada jums nereikia mokėti, jei jūs galite tik pasirinkti kinija paštu, oro paštu, jums reikia sumokėti $2 laivybos kaina.

Klausimas: Ką daryti, jei aš ne gauti paketą?

A: Kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kinija paštu, oro paštu trunka ilgai keliais, prašome būti kantrybės, ačiū! Jei ji ėmėsi per 55 dienas , prašome susisiekti su mumis. Mes išplėsti pristatymo laiko arba grąžinti už jus.

Q: Ką daryti, jei yra problemų, produktų?

Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį Basilico-pica.lt žinutė ir siųskite foto 7 dienų. Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mes patvirtinsime jūsų problema, o pinigai už jus 3 darbo dienų.

Useag auskaru kabliukai 925 sidabras
Elemento Aukštis 0.06cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Pavadinimas ausies vielos
Elemento Plotis 0cm
Metalo Geležies Auskaru Kabliukai Auskarai 925Silver Auskaru Kabliukai Auskarai Laidai
"pasidaryk pats" su sagtimis, kabliukai Sąsagos & Kablys
Prekės Skersmuo 0cm
Stilius Papuošalų detalės ,auskarai išvadas , "pasidaryk pats" auskarai kablys
Metalų Tipas Vario
Prekės Pavadinimas Taofe ifafa
Modelio Numeris ausies laidai
Prekės Svoris 0g
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Modelis auskarai vielos kabliukai
Medžiaga Metalo
Kiekis 50PCS/Maišelis
Elemento Ilgio 0cm

Panašūs produktai