Metalo M42-EOS Objektyvo Adapterio Žiedas M42 Objektyvo į Canon EOS EF 5DIII 5DII 5D 6D 7D 60D Reguliuojamas Objektyvas Adapterio Prijungimas Žiedas

€3.35

-49%

€6.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Objektyvo Adapteris, Buitinė Technika, Pigūs Objektyvo Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Objektyvo Adapteris.

Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės. Šis adapteris yra specialiai sukurta montavimo M42 objektyvas Canon EOS skaitmeninis fotoaparatas. Aukštos kokybės ir kompaktiškas, itin lygaus paviršiaus apdailos. Patvarus, nešiojamų ir lengvas. Pagamintas iš aliuminio. Paramos AV/M režimai. Palaiko auto matavimas. Leisti begalinis dėmesys. Diafragmos skalė reguliuojamas. Rankinis valdymas, Rankinis fokusavimas, Rankinis ekspozicijos. Su aukštos kokybės ir patvarus rezultatus. Dydis: Suderinama su M42 mount objektyvai.

Paramos OEM, ODM, DROPSHIPPING, DIDMENINĖS prekybos, mes suteiksime jums patraukli nuolaida, jei jums reikia didelio kiekio. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes ne pasiūlyti mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti. Jei jums reikia mažmeninės prekybos lange,langelyje reikia tam tikrų išlaidų.Tikiuosi jūsų supratimo. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Visi produktai bus bandymas griežtai prieš laivą iš, mes laivas per 3 darbo dienas. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas teisę,Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą rusijos draugai prašome palikite mums savo VARDĄ ir pavardę dėl politikos rusijos Muitinės.Ačiū! Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pageidavimus,Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų(5 žvaigždučių). Nieko, kad jūs nelaimingi,prašome susisiekti su mumis,Mes stengiamės jums padėti.Ginčų ir blogų apžvalga yra ne laidžios išspręsti ir problema.

Prekės Pavadinimas LINGHUANG
Modelio Numeris Universalus
Suderinamos Prekės Canon

Panašūs produktai