Aš galiu Skaityti:Paprastas Istorijas Pradžios Skaitytojai, kurie mokosi anglų kalbos Skaitymo, Trumpus Pasakojimus, Phonics Homeschool PDF formato elektroninių failų

€1.72

-30%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pastaba: Šis produktas yra PDF formato elektroninių failų, nesiųsime jums tikrasis failus į savo prekių pristatymo adresą, mes palikti pranešimą "Google" atsisiuntimo nuorodą jums, prašome atsispausdinti jį sau po atsisiųsti. Jei nėra jokių problemų, prašome patvirtinti, kad šis įsakymas. Produkto Aprašymas galiu Skaityti Paprastas Istorijas Pradžia/skaitantiems suteikia studentams su AUTENTIŠKA galimybę lavinti skaitymo PAPRASTAS ISTORIJAS!

Paprastas istorijas šioje ištraukoje suteikia studentams galimybę perskaityti ir iššifruoti tekstą, kuriame yra tik akyse žodžiai ir tikslingai phonic įgūdžius. Į rinkinį, aš galiu Skaityti Paprastus Sakinius Pradžios/skaitantiems (rinkinys 1), tekstas apima pagrindinius akyse žodžiai (daugiausia iš anksto gruntas), CVC žodžiai ir spalvos žodžių.

akyse žodžiai apima istorijų: ir, ir, toli, didelis, mėlynos spalvos, gali, ateik, žemyn, rasti, už, juokinga, eiti, padėti, čia, I, is, it, šokinėti, šiek tiek, atrodo, kad, man, mano, ne vienas, žaisti, raudona, paleisti, sakė, žr.,, trys, du, up, mes, kur, geltona, jūs

Kai jums suteikti studentams su autentiška galimybę iššifruoti tekstą, jie tampa pasitikinčiais savimi ir sėkmingai skaitytojai, kurie sukurti tiek sklandumą ir supratimo.

Kiekvienas tekstas/istorija turi konkrečių pradžioje, viduryje ir pabaigoje. Studentai pradeda skaitydama istorija. Kitas, jie nupiešti, kad atitiktų tekstą. Tai yra vienas iš būdų, jie parodys suvokimo tekstas. Kiekviena istorija taip pat yra trys paprasti teksto suvokimo klausimus. Tai leidžia studentams galimybę grąžinti į tekstą, rasti savo atsakymus.

Yra 30 paprastas istorijas įtraukti į Rinkinį 1.

Istorijos įtrauktos į 1 Rinkinys:.

1. Dan Van

2. Mano Krepšys

3. Sam Kiaulių

4. Tim ' Statymas

5. Autobusas

6. Pam Klaida

7. Bobo Pup

8. Tad Šuo

9. Dan Kumpis

10. Sam Cop

11. Jen tai Visos

12. Tim ' Ventiliatorius

13. Ben ' s Darbą

14. Žiurkė

15. Jim ir Dan

16. Trys Klaidos

17. Kat Perlas

18. Timas ir Max

19. Jim Namelis

20. Kip tai Kabina

21. Jim ' s Hot Dog

22. Pam tai Perukas

23. Tom ' s Hat

24. Meg s Lūpos

25. Jeb ' s Cat

26. Sam Ram

27. Kenas ir Rex

28. Dan Jet

29. Raudonos Dot

30. Rob Pug

Amžius 8~13 Metų
Prekės Pavadinimas LAIMINGA BEŽDŽIONĖ

Panašūs produktai