Šilumos Laidumo Pasta, Tepalas Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7 Naują Atvykimo

€0.86

-32%

€1.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gerbėjai Ir Aušinimo, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Gerbėjai Ir Aušinimo, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Gerbėjai Ir Aušinimo.

Šilumos Laidumo Pasta, Tepalas Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7 Naują Atvykimo

Aprašymas: Savybės

GD900 Terminė Pasta

Specifinis Svoris: 2.3 G/Cc

Šilumos Laidumas: 4.8 W/M-K

Darbinė Temperatūra: -58~392 Laipsnių Pagal Celsijų

Produkto savybės: Sutarimu su RoHS ir REACH aplinkos apsaugos reikalavimus. Didelis šilumos laidumas, aukštos izoliacija, aukštos temperatūros vandeniui, mažas alyvos atskyrimo, nesukeliančio.

Veikimo principas: Pildymo prasivėrimas tarp kaitinimo elemento ir aušinimo įtaisas; Didinti kontaktai, kad būtų pasiekti soundest šilumos laidumo poveikį.

Naudojimo būdas: normalu, reiškinius, jei yra šiek tiek silikono aliejus plūduriuojantis virš jos. Prašome gerai išmaišykite prieš naudojimą. Nuolat padengtas paviršius švarus ir tiesiogiai taikomas priemones (pavyzdžiui, grandiklis, pirštu lovelė ir kt.).

Šiltas pastaba: Laikyti vaikams nuo jo. Jei tai netyčia prarijus arba ateiti į akis, ausis, nosį, burną,prašome praplaukite švariu vandeniu arba siųsti į ligoninę, kai būtina.

Saugojimas: Konservavimas, esant įprastai temperatūrai. Prašome padengti po to, kai naudojama, siekiant išvengti priemaišos, tokios kaip dulkės, kad turi blogą poveikį šilumos laidumas.

Komplektą Sudaro: 1 x Šilumos Laidumo tepimo Pasta

Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM
Ventiliatoriaus Dydis Kita
Suderinamas PROCESORIUS -
Prašymas Procesorius
Pakuotė Taip
Modelio Numeris N/A
Linijos NĖRA
Prekės Pavadinimas centechia
Tipas Laidžios Heatsink Gipso
Triukšmo Kita

Panašūs produktai