Naktį Saugos LED Žibintuvėlis Pet Pandent Švyti Tamsoje Ryškiai Augintiniai Reikmenys Reikmenys, Kačių, Šunų Apykaklės Veda Žibintai

€0.78

-4%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antkakliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Apvadai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, katė šuns antkaklis, šunų antkaklis, naktį saugos.

Rekomendacija: Šis šuo led žibintai su led antkaklis yra geriau už jūsų šuo naktį saugumui, Jei jums reikia 7 skirtingų spalvų, skirkite šią nuorodą,kaina yra palankesnės!

Naktį Saugos LED Žibintuvėlis Pet Pandent Švyti Tamsoje Ryškiai Augintiniai Reikmenys Reikmenys, Kačių, Šunų Apykaklės Veda Žibintai

Prekės Nr.:HG30182

Prekės Spalva: B lue, Balta, Raudona, Žalia, Oranžinė, Geltona, Rožinė (Patarimai: Mėlyna yra ryškiausia, Geltona ir oranžinė yra labai panašūs)

Prekės kiekis: 1 vnt šviesos Pakabukas

Apšvietimo režimas: Blykstė - Lėtai flash - Ilgai ryškus

Pirmas tiem paspauskite ---Flash; Paspauskite du kartus---Lėtai flash; Paspauskite tris kartus --- Ilgai ryškus narė.

Apie Laivybos 1.Užsakymai tvarkomi per 1-3days po mokėjimą ir tikrinimą. 2.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palikti Kiniją. 3.Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket ar Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas 4.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Basilico-pica.lt. 5.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti jūsų. Atsiliepimų Apie 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Mes suprantame, kad, jei jūs galite rašyti nuotraukos elementą. 3.Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugas,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Apie Return 1.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs arba netinkamu elementą. 2.Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės. 3.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo. 4.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

Modelis Kietas
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
prekės Nr. 30182
Prekės Funkcija Mygtukas jungiklis, LED žibintai,Spindinčią tamsoje, Naktį saugiai
Sezonas Visi sezonai
Funkcija ŽIBINTAI
Prekės spalvos Raudona,Oranžinė,Rožinė,Mėlyna,Žalia,Geltona,Balta
Elemento Tipas LED Žibintai Pet Pandents
Prekės Pavadinimas YUDODO

Panašūs produktai