Tapetai 3D Retro Imituojamas Plytų Sienų Dekoras Namų Tobulinimo Gyvenimo kambario, Miegamasis Restoranas Sienos Coving Sienų Lipdukai

€3.21

-44%

€5.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tapetai, Namų Tobulinimas, Pigūs Tapetai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Tapetai.

Tapetai 3D Retro Imituojamas Plytų Sienų Dekoras Namų Tobulinimo Gyvenimo kambario, Miegamasis Restoranas Sienos Coving Sienų Lipdukai

Medžiaga: putų XPe

Gaminio Dydis : 70*77 cm, Per Gabalas . Gabalas 0.539 kvadratinių metrų

Sienos lipdukas stilius: 3D sienų lipdukai, prekės ateina su klijais

Ypatybė:

1: trimatis dekoratyvinis minkštos putos, anti-susidūrimo už vaikus, rūpintis savo šeimą.

2: saugos ir aplinkos apsaugos, netoksiškas kvapas-laisvas, tinka šeimai namų erdvėje.

3: gyvas, natūralus plytų modelio poveikį, paprastas ir modernus stilius.

4: Nemokamai "PASIDARYK pats", lengvai lipnios projektavimas, montavimas, atsitiktinis koliažas, savavališkai sumažinti.

5: Palyginti tapetai geriau triukšmo mažinimo poveikį.

Įrenginio metodai ir priemonės

Paruošimas: įdėti paviršiaus nuvalyti sukibimą, pvz.: medienos paviršius, stiklo paviršius, jokių dulkių siena, nukentėjo apačioje, sienų glaistai ir kt.

Pasta: galinį dangtelį, popieriaus skiautė, įterptas į pagalbiniai įrankiai: žirklės, naudingumas peilis

Dėmesio: Prašome nusipirkti pakankamai gabalas tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

!!!Apie chromatines aberacijas problema: Ten bus šiek tiek spalvų skirtumas tarp realių objektų ir nuotrauką. Šviesa yra įvairių, kampas skiriasi, ir mobiliojo telefono ar kompiuterio monitorius turės mažai įtakos.

DUK:KLAUSIMAS: Kas atsitinka, kai jūs perkate 1pcs siena lipdukas? A:viena siena lipdukas, kaip didžiulis balto popieriaus lapą, yra lengvai skaldytų transportavimo metu.Kai jūs perkate vieną mėginį, prašome don ' t mind jos žalą. Q:kokio dydžio yra sienos lipdukas? Prašome pažvelgti dydis sienos lipdukas, prieš pateikiant užsakymą. 60*30cm=0.18㎡=279sq.60*60cm=0.36㎡=558sq.70*15cm=0.10㎡=162sq.70*38.5 cm=0.27㎡=417sq.70*77cm=0.54㎡=835sq.m. K.:Kodėl sienų lipdukai skiriasi spalvos? A:Nes spalva kiekvienos partijos sienų lipdukai bus iš Naujo atspalvių, spalvų, skirtingų partijų sienų lipdukai bus kitoks.Taigi, prašome nusipirkti pakankamai sienų lipdukai ne laikas, kad būtų išvengta chromatinę aberaciją. Q:Kodėl dydžio siena lipdukas yra klaida? A:Nes dydis siena lipdukas yra rankiniu būdu pjauti, ten bus klaida 1-2 cm. Q:Kodėl mano siena lipdukas nukristi? A:paviršius turi būti švarus ir tvarkingas, su sukibimas, pvz.: medinės lentos, stiklo paviršių, dulkių siena, sienų glaistas apačioje, ir kt.Kitaip sienos lipdukas bus nukristi lengvai. Q:Kas yra medžiaga, sienos lipdukas? A:sienos lipdukas pagamintas iš putų medžiagos, kuri yra anti-susidūrimo, apsaugos nuo užsiteršimo, atsparus vandeniui, ekologiška ir neturi savitą kvapą.

Funkcija Šilumos Izoliacija
Modelis Mūrinis
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Naudojimas namų ūkio
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 026YYF6MM026
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Stilius Derliaus
Medžiaga PVC
Paviršiaus apdorojimas Įspaustu
Tipas Vinilo Tapetai
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai