Jonsbo SSD Aušintuvo Heatsink NVME NGFF M. 2280 2 Kietojo Standžiojo Disko Radiatoriaus Šilumos Kriaukle Pasyvaus Šilumos Išsklaidymo Aliuminio Aušinimo

€2.74

-19%

€3.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gerbėjai Ir Aušinimo, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Gerbėjai Ir Aušinimo, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Gerbėjai Ir Aušinimo.

M. 2 ARGB Spalvų Savybės:

Remti ASUS, Gigabyte, MSI ir kitų plokštė su 5V 3Pin pasiekti ARGB plokštė šviesos sinchronizavimo poveikį.

Stiklo lempa susideda iš 6 lempa, karoliukai, aukštos išvaizdą.

Taikomos M. 2280 2 kietojo disko.

Be įrankių įdiegimo, sagties tvirtinimo.

Taikoma kietasis diskas: už M. 2280 2 kietojo kietąjį diską (vienpusis plokštelių pavidalo kietajame diske rekomenduojama)

Šilumos Išsklaidymo Būdas: Pasyvus Šilumos Išsklaidymo

Sąsaja: 5V 3Pin

Šviesos efektas: Palaikymas plokštė 5V ARGB sinchronizavimą, taip pat gali nustatyti atskiru 5V spalvingas valdytojas(įskaitant, turėtų pirkti sau), Vienos spalvos, vaivorykštė, multi-color ciklas, kvėpavimo, mirksi, garso ryšys ir kitus efektus.

Be Spalvų Savybės:

1. Aukštos kokybės šilumos laidumo silicio plokštelių, visiškai susisiekti su M. 2280 kietojo standųjį diską, gali greitai suvartoja šilumos per visus-aliuminio radiatoriaus.

2. Šilumos kriaukle yra gydomi anodo šlifavimas procesas, kuris turi baudos tekstūros, anti-korozijos ir rūdžių įrodymas, ir nėra lengvai tepama.

3. Aišku, kraštų ir kampų, atspindinčiu metalo tekstūros sunku linijos stilių, glaustai ir estetiškas.

Taikoma Kietasis Diskas: M. 2280 2 Kietojo Kietajame Diske

Šilumos išsklaidymo režimas: pasyvus šilumos išsklaidymo

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

M. 2-2 Spalvų Savybės:

Streamer spalva, tiesus kištukas į pagrindinės plokštės VENTILIATORIUS pin.

Stiklo lempa susideda iš 6 lempa, karoliukai, aukštos išvaizdą.

Taikomos M. 2280 2 kietojo disko.

Be įrankių įdiegimo, sagties tvirtinimo.

Taikoma Kietasis Diskas: M. 2280 2 Kietojo Kietąjį Diską (vienpusis plokštelių pavidalo kietajame diske rekomenduojama)

Šilumos Išsklaidymo Būdas: Pasyvus Šilumos Išsklaidymo

Sąsaja: VENTILIATORIUS Pin

Šviesos Efektas: Streamer Spalva, Ne Kolonėlė

ARGB Valdytojo Funkcijas:

3Pin ARGB pin jungtis, SATA maitinimo, vienas prijungtas prie 5V ARGB 3Pin prietaisą, prijungtą prie SATA maitinimas.

Pasiekti rankinio valdymo šviesos efektus galima pasiekti vieną spalvą, žirgų lempos, vaivorykštės ir kitų rūšių.

Gali prisijungti prie važiuoklės ventiliatorius, šviesos juostelė, apšviesti valdyba, oru aušinamas radiatorius, vandeniu aušinamas radiatorius ir pan.

Taikoma Įranga: 5V ARGB Įrangos, pavyzdžiui, važiuoklės ventiliatorius, šviesos juostelė, apšviesti lenta, oro aušinimo radiatorių, vandens aušinimo radiatorių ir pan.

Jungtis: 3Pin ARGB Pin, Pin SATA

Spalva: Juoda

Dydis: 60 X 30 X 10mm/2.36 X 1.18 X 0.39"

Linijos Ilgis: Apie 15cm/5.91"

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

M. 2 ARGB Spalva: 1 X 2 M. SSD Heatsink, 1 X Šilumai nelaidžios Silicio Tepalas Lapas Nr. Spalvos: 1 x 2 M. SSD Aušintuvo Heatsink, 2 x Šilumos Laidumo Silicio Plokštelių M. 2-2 Spalvos: 1 X 2 M. 2280 SSD Heatsink, 1 X Šilumai nelaidžios Silicio Tepalas Lapas ARGB Kontrolierius: 1 X ARGB Valdytojas, Kiekviena Spalva įskaitant įvairių daiktų, prašome patikrinti, nuotraukos ir spalvų atidžiai prieš perkant.

1. Paramos CSV/EXCEL " dropshipping. Mes siūlome nuolaidas didmeninius užsakymus, Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis. 2. Įvykdyti užsakymus kasdien. Mes galime naudoti Paypal mokėjimo. 3. Nereikia būti jokios sąskaitos-faktūros, QR kodus, promition knyga apie sklypą. 4. Mes jums tvarkyti savo užsakymus per 2-5 darbo dienas ir rankena tūkstančius užsakymų kiekvieną dieną. 5. Mes turime pakankamai atsargų, kad mūsų produktų. 6. Bet kokių klausimų, nedvejodami leiskite mums žinoti.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Linijos NĖRA
Triukšmo 16dBA
Oro Kiekis 20CFM
Funkcija RGB Parama
Sertifikavimo NĖRA
Suderinamas PROCESORIUS No
Modelio Numeris Darbalaukio M. 2 Kietojo Disko Heatsink
Ventiliatoriaus Dydis --
Ventiliatorius Gyvenimo 50000 val.
Prašymas Kietasis Diskas
Guolis Skystis Guolis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Heatsink Medžiaga Aliuminio
Galia 0.9 W
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Tipas Heatsink
Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM

Panašūs produktai