Arklių Naftos Paakių Kremas Anti-Senėjimo Raukšlių Kremas Stangrina Maitina Pašalinti Tamsius Ratilus akis maišelį Kėlimo Balinimo Odos, akių Priežiūra

€3.95

-1%

€4.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Arklių Naftos Paakių Kremas Anti-Senėjimo Raukšlių Kremas Stangrina Maitina Pašalinti Tamsius Ratilus akis maišelį Kėlimo Balinimo Odos, akių Priežiūra.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Turi galingą drėkinamasis poveikis, kuris gali papildyti odos su pakankamai drėgmės, kad akių oda visiškai. Pašalinti akių maišelius, tamsius ratilus, paburkimą, baudos linijas ir kitas akių odos problemas, sumažinti įtampą ir nuovargį, odos aplink akis. Įvairios esencijos į akis kremas įsigeria į odą, pagerinti poilsiui akių, odos, ir, kad oda stangri ir elastinga. Skatina kolageno sintezę, užkerta kelią senėjimo. Suteikia odai spinduliavimo ir aktyvus. Subtilus, lengvas, ne riebus ir lengva įsisavinti. Grynasis kiekis: 40 g Spalva: Kaip nuotraukose parodyta. Tinkamumo laikas: 3 metus Veiksmingumas: Anti-Senėjimo, Drėkina, Anti-Paburkimą, Pašalinti Tamsiai Ratą Kiekis: 1 butelį Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komponentas kaip parodyta
Naudoti Akis
Lytis Moteris
Funkcija
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LANBENA
NET WT 40g
Elemento Tipas Kremas

Panašūs produktai