1PC Vienkartiniai Ausų Auskarų vėrimo Pistoletas Vienetų Aikštėje Kubinis Cirkonis Kristalų Auskarai Stud Kūdikiams Dovanos Ne Kryžminės Infekcijos Kūno Papuošalai

€0.66

-24%

€0.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

Profesionalus Kūno Auskarų vėrimo Įrankis,, Pistoletas Komplektas *Būklė: 100% visiškai Naujas *Daug Įskaitant 1 vnt *Įpakavimas: 1piece gun 1 vnt ausies stud atskirų sterilūs, supakuoti *PASTABA: stud yra pastatytas auskarų vėrimo sistema. Jūs galite jį dėvėti. Ir jūs galite taip pat padaryti naujų auskarų vėrimas į ausies patys. Kaip naudoti: 1.-Operatorius turi plauti rankas, mūvėti vienkartines pirštines, jei įmanoma. 2.-Naudoti pirštų patrinti earlobes švelniai už 45seconds, kad earlobes nutirpęs; tada naudoti antiseptinė medžiaga valyti earlobes. 3. -Atidaryti paketą, įdėti blokas ant ausies spenelio, kaip diagrama 3, su nykščio galo varžtą. 4.-Naudoti nykščio stumti galvute, švelniai uždaryti U formos ginklą įstaiga, prisitaikyti prie raskite tiksliai. 5.-Nykščio padidėjimas dėl stiprumo varžto, kol sparnai ant varžtų skaldytų staiga ir tiesioginio ausies stud per ausies spenelio staiga ir pridėti į ausį stud fondas. 6.-Atleiskite nykštį tegul U formos ginklą kūno atidaryti, patraukite ausies spenelio švelniai, naudojant pirštais, laikykite galvą, iš ausies stud gali padėti. Ausies stud bus paliktas ant ausies spenelio.

Auskarai Tipas Stud Auskarai
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Akmens Spalva
Atgal Rasti Push-atgal
Formos\modelis Bowknot
Pistoletas Medžiaga
Modelio Numeris auskarų vienetas
Stud Medžiaga
Storis pin
Elemento Tipas Auskarai
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas CHUANCI
Medžiaga Metalo
Stud Spalva/Forma
Įtrauktas 1 gabalas
Cirkonis Dydis
Pakavimas

Panašūs produktai