Dropshiping

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pjovimo Miršta, Namai Ir Sodas, Pigūs Pjovimo Miršta, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pjovimo Miršta.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,smagiai praleisti laiką,tik pažvelkite, batai,jei jums reikia bet kokios pagalbos,tiesiog man žinutę !

Mes turime gamyklą Kinijoje,visos prekės yra rankų darbo, kruopščiai,

jie yra ekonomikos,mados ir aukštos kokybės !

jei jums nepatinka, kai juos gaunate,ar nėra nieko blogo esate nelaimingas,

prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu !

padarysime viską, kad padėtų jums,suteikti jums geriausią sprendimą ir tikimės, kad visi buyyers yra patenkintas mūsų paslaugomis !

Labai patogūs, puikiai prisitaiko prie jūsų augančio pilvo

Aukštos kokybės produktas

Tampus elastinga juosta, kad jūsų kelnės augti su savo pilvu

motinystės turi turėti

Jo paprastas sprendimas plėsti savo garderobą funkcijos, vis į motinystės drabužiai.

Minkštas jersey skydelis suteikia papildomą paramą.

Pakuotė:1pcs/maišas (pasirinkite, kas jums reikia) Dydis: Mažas:7cm x 11cm Didelis(Normalus):16cm x 17cm 1 Juoda už 1pcs Juoda 2 Juodas 2vnt Juodos spalvos Ir 1 Juoda 1-Mėlyna 1pcs juoda ir 1pcs blue 1 Mažas Juodas 1pcs maža juoda( 7cm x 11cm) Mažas Extender early bird kaina,Ribotas, Kiekis, Aukštos kokybės Suooprt:Dropshipping/Didmeninės prekybos (Mažmeninės (be kainos/store informacijos) Spalva:Juoda/Tamsiai Mėlyna/Odos Spalva/Džinsai Spalva/Raudona/Kavos Spalvos, Nes mes stengiamės tiekti daugiau minkštas ziajać extender visiems, Todėl skirtingų partijų, bus šiek tiek skirtingas spalvas ir stilius. Mes stengiamės iš tikrųjų,mes naudojamas pagal save, kad gauti geriausią galutinis kelnes extender. Bet kokios problemos,prašome leiskite man žinoti, Jei norite Custom nuotrauką,prašome tiesiogiai susisiekti su manimi.

Panašūs produktai