"PASIDARYK pats" Kvarcas Laikrodžio Mechanizmą Rankas Sienos Remonto Įrankiai, Dalys, Silent Rinkinys, Rinkinys, Sidabro Žymeklis 65 Lašas Laivybos

€2.42

-16%

€2.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laikrodis Dalys Ir Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Laikrodis Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikrodis Dalys Ir Priedai.

Aprašymas: Lengvas ir paprastas dizainas

Puikus remontas, pakeisti ar padaryti laikrodis

Maitinamas viena AA baterija (nėra komplekte)

Medžiaga: Plastikas + Aliuminis

Kiekis: 1 Komplektas Pastaba:

Rodyklės, yra pagaminti iš plonos aliuminio ar geležies plokštelės po vieną kartą punch, nors pakuotė yra geras, bet vis dar negali išvengti yra sulenkta per tolimojo susisiekimo transportu. Jei tai įvyksta, situaciją, prašome šiek tiek išlyginti ją tiesiai iki pirštų. Ji neturi įtakos naudojimas.

Įrengimas patarimų yra sumanūs. Trys adatos, turėtų būti įdiegta atskirai ir nesutampa, kiek įmanoma. Kitaip jis turės įtakos, kad šiuos patarimus negali vaikščioti. Prašome perskaityti pastabas atsargiai, prieš jūsų pirkti.

Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro:

1 x laikrodis judėjimas

1 x valanda ranka

1 x minutę ranka

1 x second hand

1 x gumos tarpiklis

1 x metalo tarpiklis

1 x užsukamu

Modelio Numeris GUGUJI222
Prekės Pavadinimas GOHAND
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai