Taktinis 2 Punkte Ginklą, Diržas Dirželis per Petį Lauko Šautuvo Diržas Su QD Metalo Sagtis Karabinai Diržo Medžioklės Ginklų Priedai Taktinis

€3.17

-31%

€4.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Medžioklės Ginklų Aksesuarai.

Taktinis 2 Punkte Ginklą, Diržas Dirželis per Petį Lauko Šautuvo Diržas Su QD Metalo Sagtis

Savybės:

1. Kolonėlė - minimalistinis, lengvas 2 punkte, šautuvą, diržas, gali būti lengvai pritaikyti tinkamo dydžio, reguliuojamas ilgis: 43.5-59 colių, vienas dydis tinka labiausiai. 2. Dideli Metaliniai Kabliukai - Atnaujinti didesni metaliniai kabliukai, kad diržas tinka šautuvas gerai.Jūs pamatysite, kad kaina bus siurprizas jums, jei jūs perkate du vienu metu. 3. Patvarus - gun diržas yra pagamintas pagal didelio tankio nailono medžiagos, tvirtas pakankamai ilgametis naudoti. 4. Patogus dviejų taškų ginklą diržas buvo sukurta, kad būtų galima greitai pašalinti arba įtraukti įtampa dėl kilpos, todėl jums visada bus patogu. 5. Universalus panaudojimas - Tai diržas gali būti naudojamas kaip ginklą diržas, diržas per petį ar net saugos virvę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nailonas. Svoris: 114g. Spalva: Black/ Tan

Paketas Apima:

1 * Paprasta Taktinis Pistoletas Dirželis.

Nauja Versija:

1. Pagaminta aukštos kokybės nailono medžiagos, kuri yra nepaprastai lengvas, patvarus ir patogus. 2. Atnaujintas didesni metaliniai kabliukai, kad diržas tinka šautuvas, pistoletas didesnė gerai, niekada nerimauti ji yra per maža, kad įdiegti. 3.Lyno kilpos yra reguliuojamas, todėl jis bus tinkamas daugumai žmonių. 4. Su koregavimo nykščio kilpa ir didelio tankio laidas, diržas gali būti lengvai reguliuoti. Max ilgis šautuvo diržas yra 60 cm. 5. Atnaujintas didesni metaliniai kabliukai, kad diržas tinka šautuvas gerai.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas. Svoris: 120 g. Spalva: Juoda, šviesiai Rudos, Žalios sagties Dydis: 5*1.3 cm

Prekės Pavadinimas Taktinis Medžioklės Ginklą Diržas
Proga Medžioklė
raktinis žodis Medžioklės Ginklų Aksesuarai
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Black/ Tan/ Žalia
Funkcija Patvarus
Medžiaga Aukštos kokybės Nailono
Modelio Numeris 2 Nukreipkite Ginklą Diržas
Svoris 120g
Panaudota Pistoletas, Šautuvas
Naudojama Kaip Dirželis
Stilius Dviejų Taškų

Panašūs produktai