100-500pcs Nulio Off Lipdukai Mielas Vaikams, Kanceliarinės prekės Lipdukas Meilės Širdies Formos Etiketės Žaidimas Vestuvių Namo Šalis Dekoro Karšto Pardavimo

€1.11

-55%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Širdies Formos: 1 colio širdies 50-500pcs širdies lipdukai Gamtos Popieriniai Lipdukai su Raudona Spalva, Spausdinimas, Pakavimas, etikečių, uždarymo , produktų, dėžės ir maišai. Idealiai tinka antspaudai, kepykla, amatų, vestuvių ar gimtadienio, ačiū jums raštinės Paketas Apima:50pcs,100vnt,300pcs,500pcs Lipdukai Apvalios Formos: visiškai naujas ir aukštos kokybės Standartą Nuolat Klijuojama 1 colio turas 50 - 500 vnt. lipdukų Gamtos Popieriniai Lipdukai su Raudona Spalva Spausdinimo Tiesiog Žievelės Nuo Roll ir Taikyti Pakuočių etiketės, uždarymo , produktų, dėžės ir maišai. Idealiai tinka antspaudai, kepykla, amatų, vestuvių ar gimtadienio, ačiū jums, raštinės reikmenys Puikus Inventorius, Garažo Pardavimo, Blusų Rinkose, Spalvų Kodavimas, Mokyklos Projektus ir kt. Patarimai:Jei qty yra 50pcs-300pcs,ji bus tuščia,bet ne roll pakavimas!

dydis 1inch/2.5cm
Modelio Numeris QY792
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS
Formos Širdies Formos
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paketas, Riebokšliai, kepykla, Amatų, Vestuvės
Medžiaga Lipdukas

Panašūs produktai