1/4" OT Žarna qucik ryšio Tipą T RO Vandens Jungtis Detalės Ryšio Akvariumas RO Vandens Filtravimo Atvirkštinio Osmoso Sistema

€0.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vamzdžių Jungiamosios Detalės, Namų Tobulinimas, Pigūs Vamzdelių Jungiamosios Detalės, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, jungtis detalės, ro vandens jungtys, žarnos jungtis tipai.

Geriausios Medžiagos, Geriausias Patvarumo,Geriau Nei Kiti 1/4" OT Žarna qucik ryšio Tipą T RO Vandens Jungtis Detalės Ryšio Akvariumas RO Vandens Filtravimo Atvirkštinio Osmoso Sistemos Medžiaga:PP slėgis:25KG(2.5 MPA) Atkreipkite dėmesį, mes taip pat tiekimo įvairių dydžių RO montavimo Vamzdžių Montavimo įskaitant akvariumas klasės! Apsilankykite mūsų parduotuvėje užsisakyti Mokėjimo: 1. Mes priimame alipay čia.(Jeigu jums reikia sumokėti per PP,prašome susisiekti su mumis) 2. Mokėjimo prašome būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo . 3. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Vežimas: Prekės vežamos within1to3 verslo dienų, kai visiškai būdas yra operacija. Prašome Pasirinkti Laivybos Norite.Laivybos, Mes norėtume Pristatyti Detales Jums Čia: (1). El. paketas yra Tik MŪSŲ Klientų, Trunka 7-12 Dienų Atvykti . (2). Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Šalių, Tai Trunka apie 15-30 Dienų Atvykti. (3). Jei pasirinksite EMS/DHL/Fedex Laivybos, Ji Trunka 5-8 Dienų Atvykti. Atsiliepimai: Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų ir mums jei gali būti patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Ačiū. Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes Esame Profesionalus Verslo Įmonės. Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums. Į bet kokį Klausimą Apie Savo Produktą Ar Paslaugą, Maloniai prašome Siųsti MUMS Žinutę. Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai. kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.

Medžiaga Plastikiniai
Pagrindinė Kodas greito montavimo ir siūlai
Jungtis greito montavimo
Modelio Numeris ST
Formos greito montavimo ir siūlai
Technics LIEJIMO
Tipas Vožtuvas

Panašūs produktai