10g/Mixed Bag 0.2/1/2/3mm Blizgučiai Nagų Blizgučiai Milteliai Holografinis Lazeris Sidabro Aukso "PASIDARYK pats" Holo ThinShiny Manikiūro, Nagų Dailės Blizgančiais

€1.11

-19%

€1.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

Specifikacija: Kiekis: 1 Maišelio Talpa: Apytiksl.10g/Maišelis Spalva: 3 Spalvų Dydis Milteliai: 0.2 mm, 1mm, 2mm 3mm mišinio Pakuotės Turinys: 1 Maišelis Blizgučiai Milteliai Blizgančiais Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimo, Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Švaraus paviršiaus savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagai Antspaudą su aiškiai topcoat taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt. Pristatymas 1 dalies 1-7 Dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą, po to, kai jūsų mokėjimas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)ePacket,China Post", DHL,EMS,UPS,FEDEX,TNT, Oro Krovinių,Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 5-10 darbo dienų iki Express".laikas (laikas, pirmiau yra tik nuoroda,tikslus laikas gali skirtis dėl kai kurių veiksnių, gabenimo metu) mokėjimo Būdas 1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Alipay, PayPal ir kt. Grįžti Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū! Susisiekite su Mumis, 1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl jet lag, prašome leisti uždelstas atsakymas dėl ne darbo dienų. Ačiū, kad lankotės, turite gerą dieną.

Prekės Pavadinimas MOFONAILS
Medžiaga Nagų Blizgučiai Blizgančiais
Kiekis 1 Krepšys
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
NET WT 10g/maišelis

Panašūs produktai