1.2 Balansas Li-ion Lifepo4 Ličio Baterija Aktyvus Ekvalaizeris Balancer Energijos Perdavimo BMS 3S 4S 5S 6S 7S 8S 10S 13S 14 SEK 16S 17S

€2.65

-30%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baterijos Priedai, Buitinė Technika, Pigiai Baterija Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Baterijos Priedai.

Pastaba

Šis Ryšys yra Indukcinis Aktyvus Balancer : Bus tik balansas du netoliese baterija, kuri įtampa defference didesnis kaip 0,2 V, galite pasirinkti mūsų talpą, aktyvi balanso, kurie yra Grupėje pusiausvyrą pačiu metu, jei jūs turite geriau balansavimas,Spustelėkite žymės

Intruduction

3 versija, galite naudoti 1S ~3S 4S versija, galite naudoti 1S ~4S 6S versija, galite naudoti 1S ~6S 7S versija, galite naudoti 1S ~7S 13S versija, galite naudoti 1S ~13S 16S versija, galite naudoti 1S ~16S 17S versija, galite naudoti 1S ~17S 13S dydis :65*55 16S dydis :67*72mm Bendras storis yra apie 6mm

Indukcinis elektros energijos perdavimas išlyginimo valdyba, aukštos srovės 1.2 energijos perdavimo akumuliatoriaus įtampa balansavimas, labai balansas akumuliatoriaus įtampą, pagerinti bendrą efektyvumą baterijos!

Balansas nuoroda:

1. Kai išlyginimo šviesa įjungta, išlyginimo, darbo yra įjungtas. 2. Pensinio amžiaus suvienodinimo šviesa išeina, su išlyginimo kontūrų miega, 3. Pensinio amžiaus suvienodinimo lemputė, styginių nuoroda yra prarastos, ar grandinė yra klaidingas.

Subalansuotumo principas:

Šis modulis yra šalia diferencinio slėgio išlyginimo, o šalia akumuliatoriaus įtampa skirtumas pasiekia 0.1 V ar daugiau. Vidaus sukelti pusiausvyros dirba tol, kol šalia akumuliatoriaus įtampa skirtumas sustoja per 0.03 V. yra greta slėgio skirtumo, kai įkrovimas ir iškrovimas apie baterijos. Sukelti išlyginimo, baterijos įtampa klaidos bus traukiamas atgal idealus vertę, sumažinti baterijos laikymo išlaidas.

Techniniai Parametrai:

Darbinė įtampa-2,0 V-4.5 V, trigubi geležies, ličio baterija, yra bendras, ličio kobalto oksido baterija nėra taikoma. Pusiausvyros srovė: Greta slėgio skirtumas yra 0,1 V arba daugiau (srovė yra apie 0.5-0.7 A); Greta slėgio skirtumas viršija 0.2 V (maksimalus išlyginimo srovė, 1.2 A); mažesni slėgio skirtumo, mažesnės srovės išlyginimo.

Laidų apibrėžimas:

B-bendras neigiamas polius baterija (neigiamas polius pirmojo baterija) B1, teigiamas elektrodas, kad pirma baterija B2, teigiamo elektrodo antra baterija B3....... ir t.t.

Jungtis

Keturi-string montavimo schema yra taip, o kitos serijos numeriai yra, kaip ši! Pastaba (13 ar daugiau string žvakės turi būti įdėta įstrižai, pirmo prisilietimo B-smeigtukai ir įdėkite jas įstrižai į viršų, kitaip jis gali sukelti valdybos perdega)

Prekės Pavadinimas Heltec Automatizavimas
Priedų Tipas Baterijos Priedai
Modelio Numeris Baterija Aktyvus Ekvalaizeris Balancer Energijos Perdavimo Valdyba
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai