Rankų darbo Tibeto Vario Karoliukų Apyrankę Budistų Medvilnės Tinklelio Sėkmės Virvę Apyrankė Apsaugos Sėkmės Sėkmės Amuletas

€2.61

-38%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės.

Rankų Darbo Tibeto Vario Karoliukų Apyrankę Budistų Medvilnės Tinklelio Sėkmės Virvę Apyrankė

Kiekvieną Tibeto sėkmės apyrankę rankomis austi Budistų cituoti mantra, naudojant virvę. Apyrankė yra reguliuojamo ilgio ir lengva nešioti, Perimetras: 16-26cm. Sulenkite koreguoti riešo dydį, Jis malonių jūsų riešo ir vieni, ir gali būti dėvimi su kitais apyrankės kitų stilių. Suteikia dėvėtojui teigiamas, subalansuotas gyvenimo energijos. Kaip jie dirba, yra perkelti savo psichikos dėmesį nuo neigiamų emocinių mąstymą, labiau klestinčios ir teigiamas požiūris į gyvenimą, tokiu būdu siekiant prasmingų gyvenimo pokyčius. Pasisekė Tibeto budistų stiliaus pintas vario karoliukų apyrankę, madingas ir prašmatnus. Mūsų Tibeto virvę apyrankės pridėti stilingas prisilietimas prie jūsų išvaizdą, o leidžia jums maišyti ir suderinti su suknelės, marškinėliai, oficialią dėvėti ir daugiau gauti norimą išvaizdą. Unisex dizaino, taikoma vyrams, moterims. Puiki dovana Kalėdų, vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena ir gimtadienis, jūsų draugė, draugas, tėvas, motina ir žmona. Prekės Rūšis :Apyrankė Lytis:Unisex Medžiaga:Medvilnės Virvė&Vario Granulių (Nikelio Nemokamai, Hipoalergicznych nuosavybės) Spalva:Aukso, Dydis: Perimetras: 16-26cm/6.3"-10" Kolonėlė Daugiau išsamios,žr. foto. Dėvėti Proga : vestuvės / Pasiūlymas / Jubiliejų / Įsitraukimo / Dovanų Kiekis:1 Vnt. Pastaba: Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 Vnt x Apyrankę.

Religinių Tipas Budizmas
Formos\modelis GEOMETRINIO
Nustatymo Tipas NĖRA
Modelio Numeris mados apyrankė
Stilius Religinės
Metalų Tipas Vario
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Apyrankės
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Lytis Unisex

Panašūs produktai