Aukštos Pereiti Pėsčiųjų Šalikai Vyrams Poliesteris Kvėpuojantis Apykaklės Vėjo Anti UV Kaklo Padengti Veido Kaukė Žvejybos, Medžioklės Dviračių Bandana

€0.81

-50%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šalikai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Šalikai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Šalikai.

Medžiaga : 100% Poliesterio Mikropluošto Dydis : 24.5 *48.5 cm su cilindrinės formos Forma: Tiesus vamzdinis Savybės : Vientisas, padalinti bendra kraštai yra ne prisiūta, nes šalikas bus prarasti savo elastingumą po kraštai susiuvami. Dizainas : Prašome palikti modelio numeris su mumis ,jei norite, kad kiti dizainą iš mūsų dizaino sąrašą. Funkcija : Jis gali būti dėvimi kaip galvos apdangalai, neckerchief, kaukė, hairband , balaclava, šalikas, apyrankės, variklio dangtis, piratų bžūp, ir nuostabiai minkšta kepuraitė, kai esate dviračiu, žaisti futbolą ar tiesiog išlaikyti save nuo purvo ir šalčio. Tai yra įvairios spalvos, ir jūs pajusite, patvarus, kai jūs naudojate mūsų produktus. Taip pat gera dovana verslo skatinimą ir renginį.

Pastaba:Dėl skirtingų fotografavimo šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Tikimės, kad jūs galite suprasti. Dydis gali būti 2cm/1 colio netikslumas dėl rankos priemonė.

25951

26337

Funkcija Kamufliažas / Vėjo / UV Apsauga
dydis approx 24CM*50CM
Outdoot Sportas Kempingas, Žygiai Dviračiu, Laipioti ir pan.
Kategorijos Žygiai Šalikai
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Tiesus vamzdinis
Lytis Unisex vyrai moterys
Amatų Besiūliai padalinti bendrą
Neto svoris 30g
Stilius Sportas
Medžiaga 100% Poliesterio Mikropluošto
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris Karinė Maskuotė Pėsčiųjų Šalikai
Prekės Pavadinimas Aukštos Šuolis
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai