LKY Fr Boutonniere Gėlės Corsage Pin Boutonniere Kilpa Vyrų Vestuvių Apyrankę Bridesmaid, Vestuvių Kilpa Liudytojas Corsage

€0.97

-44%

€1.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

LKY Fr Vestuvių Planuotojas Boutonniere Kilpa Corsage Pin Gėlės Vestuvių Riešo Corsage Apyrankę Bridesmaid, Gėlių Corsage Sagė Geriausių vyrų Santuokos Priedai

Rankų darbo 100% Brand New ir Dirbtinių Gėlių Aukštos Kokybės Elemento Tipas:Vestuvių Jaunikis Boutonniere/Riešo Corsage Apyrankę Bridesmaid Vertus Gėlės Medžiaga:Poliesteris/Kaspinu/Šilkas Spalva:Balta/Rožinė/Raudona/Violetinė/Šampanas Dydis:Bendroji Pakuotė:1 vnt Corsage Proga:Vestuvės/Prom/Šalis/Santuoka/ Dalyvavimas Tilptų Žmonių:Jaunikis/Geriausias vyras/Groomsman Bridesmaid/Nuotaka/Sesuo/Mergina/ Vestuvių Liudytojas/Vestuvių Planuotojas/ Svečių Q:Kaip dėvėti corsage gėlės? A:atgal corsage turi pin,Prašome perkelti pin žemę,perduoti jį per drabužius mygtuką. Q:Kaip dėvėti riešo gėlės? A:atgal riešo gėlių yra elastinga juosta.Jis gali būti dedamas tiesiai ant riešo,Ji nepriklauso.

Mokėjimo

Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

Paruošimo Laikas: mums reikia 1-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. Kaip aš galiu sekti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. Nėra jokių muitų mokesčių? Atsiprašome muitas iš mūsų kontrolės,Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse,gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.

Modelio Numeris Vestuvių Kilpa
Elemento Tipas Boutonnieres
dydis fit,common
Fotografija rekvizitai
Tipas Boutonniere Kilpa
Naudoti 2 Vestuvių Liudininkas/Vestuvių Planuotojas Prekes
Tipas 2 Vestuvių Apyrankė Bridesmaid
Proga Vestuvės,Valentino diena,Vestuvės,Šalis,Kalėdų,
Prekės Pavadinimas LKY Fr
Funkcijos 2 Vestuvių Corsages ir Boutonnieres
Spalva Balta/Rožinė/Raudona/Violetinė/Šampanas
Medžiaga Šilkas,dirbtiniai augalai,poliesteris
Naudoti Vestuvių Kostiumą Priedai
Stilius Vestuvių Corsage Gėlių
Stilius 2 Vestuvių Riešo Corsage Apyrankė
Amatai Rankdarbiai,Dirbtinės Gėlės

Panašūs produktai