Nosies Blackhead Valiklis Dulkių Porų Švaresnis Grožio Odos Priežiūros Priemonių Pašalinti Veido, Inkštirų Spuogas Spuogai Odos Žymeklį USB Kabelis

€4.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

Blackhead Valiklis Dulkių Porų Švaresnis Grožio Odos Priežiūros Priemonių Pašalinti Veido, Inkštirų Spuogas Spuogai Odos Tegus Su USB Laidu

Čia yra FIOYA ekonomiškas blackhead valiklis

SU ŠVIESOS MAŠINA VADOVAS : lengva jums pamatyti jūsų odos aiškiai. Įkraunamas su USB laidu, galite nemokamai Galios Bankas, KOMPIUTERIO ar mobiliojo ryšio telefono įkrovimo adapteris

ATNAUJINTAS DIZAINAS :naujausios kartos blackhead valiklis turi galimybę stipresnę siurbimo ir giliau išvalo odą. Tai blackhead valiklis vakuumas gali veiksmingai pašalinti inkštirus, whiteheads, negyvas odos, riebalų ir makiažo likučius, sklandžiai raukšles ir sugriežtinti odą po nuolat naudojant 2 - 5 savaites. Kokybė garantuota.

VEIKSMINGAS IR SAUGUS: Kad blackhead dulkių naudoja naujoviškas dulkių adsorbcijos technologija be kenkia jūsų odai. Ši juoda galva valymo priemonė yra patogiau ir efektyviau, nei naudojant veido kaukė arba spuogai adata. Į blackhead vakuumas yra pagamintas iš ekologiškų medžiagų ABS, netoksiškas, ne-dirgina, kurios gali būti saugiai naudojamas ant veido.

3 LYGIŲ SIURBIMO GALIA :porų vakuumas yra skirta įvairių tipų odai. Atsižvelgiant siurbimo 1 ir 2 lygio, tinka jautrios ir sausos odos. Prašome naudoti jį su mažų duobučių grožio zondas pirmą kartą. Vidutinės siurbimo sistema, 3 lygio yra neutralus odai,riebiai odai. Jis yra skirtas mišrios odos su didelis poras.

STIPRI SIURBIMO, Siurbimo stiprumas yra reguliuojamas,veiksmingai čiulpia nosies blackhead ir spuogai. Siurbimo galia yra didesnė nei tradicinių blackhead siurbimo mašina.

Blackhead Valiklis Dulkių Funkcijas:

Spuogai, spuogas odos gydymas

Pašalinti Blackhead, giliai valyti veido

Gydymo žuvo odos ir raukšlių, odos Atjauninimas

Gydymo dėmių ir nuobodu odos, mažina odos hiperpigmentacija

Yra 3 pavaros pozicijos, kad gali būti koreguojama

1.Mažos apvalios galvos naudojamas čiulpti inkštirų ir ypač tinka trapi odos. Įsiurbimo yra silpnas.

2 pagrindinis poveikis didelis, apvalios galvos, taip pat pašalinti blackhead ir spuogai, bet stiprumas yra didesnis, nei maža apvali skylė. Taigi, braškių nosį, ir kai riebi oda, tai naudoti.

Bet būkite atsargūs, ne likti vienoje vietoje per ilgai, nes kitaip ji bus sukelti mėlynės.

3 Elipsės formos galvutė sumažinti baudą linijas: Jūs galite greitai traukti ją iš po mamos odą, tada čiulpia jį aukštyn ir tada ją ištraukite. Ji gali veiksmingai pašalinti smulkias raukšleles.

4 Šlifavimo galvos, skylių: negyvas odos gali būti pašalinti naudojant krašto šlifavimo

Kaip naudoti ?

1. Eksporto juodagalvių

Pirmą kartą naudojant šilto vandens į švarų veidą, prieš naudojant, tada taikyti karšto rankšluostį prie veido, ar naudoti garuose mašina šilumos veido nuo 5 iki 10 minučių. Palaukite, kol poras atidaryti prieš naudojant jį.

(jei turite Blackhead eksporto esmė, galite taikyti jį ant nosies, apie 5-10 minučių )

2. iščiulpti giliai juodagalvių

Nustatykite pavarą, kuri jums tinka, judėti lėtai ant odos, neturi likti toje pačioje vietovėje per ilgai

3. sutraukti poras

Galiausiai, taikyti Porų Priežiūros Esmė maždaug 15 minučių, kad sutraukti poras. Kas yra dėžutėje ? 1 x Grožio Mašina 5x Skylę Vadovas 1 x USB Įkroviklio kabelis 1 x Vartotojo Vadovas

Čia yra FIOYA Profesinės Blackhead Valiklis

Naujausios kartos blackhead extractor yra daugiau galingas siurbimo ir giliau išvalyti jūsų odos. Specialiai gydyti užsispyręs blackhead ir whitehead, pašalinti negyvų odos, naftos ir makiažo likučių, išlyginti raukšles ir stangrina odą.daugiau nei 5000+ vartotojo bandymą pagerinti spuogai oda, riebi oda, rupi porų, šiurkšti oda, ir purvo, nosies, sklandžiai savo baudos linijos ir padaryti jūsų odos ryškesni!

Išvalyti Išvalyti Odos Atskleisti Savo Jaunystės Spindesį

Ar jūs kada nors įdomu, kaip didelis jis būtų, visada atrodo gražiai prieinamu būdu? Tai būtų nuostabus išlaikyti aiškią sklandžiai odos su tiesiog spustelėkite mygtuką? Grožio režimas, kuris yra jau ne pirštais galiuko.

Mes suteikiame jums - Originalus 4-in-1 Daugiafunkcinis & USB Įkrovimo Blackhead Siurbimo Mikrodermabrazija Mašina & Ištraukimo Įrankis – blackhead valiklis

FIOYA blackhead valiklis yra originalus blackhead siurbimo mikrodermabrazija mašinos, kuri turi galinga siurbimo, kad būtų galima lengvai pašalinti nepageidaujamus inkštirų, baudą linijas ir raukšles, užsikemša atverti poras.

Išvalyti jūsų odą, suteikdami jai aiškų ir jaunatvišką spindesį su fioya blackhead valiklis. Ne tik, kad! Fioya blackhead valiklis yra labai prieinamos kainos ir patogus, kad jūs galite eiti bet kur ir naudoti ją tik su keletą paprastų paspaudimų.

Tai yra ideali grožio ir odos gydymas, kad jūs galite palikti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje. Ne kaltas jausmas išleisti tiek daug!

Elektros Blackhead valiklis: Suprojektuoti su naujausia 2019 koncepcija turi daugiau galingas siurbimo ir giliau išvalyti jūsų odos,penkių siurbimo yra pasirengę koreguoti tinka kelių tipų odai.

Funkcijos 1

5 LYGIUS SIURBIMO LYGIS :, Kad porų vakuumas yra skirta įvairių tipų odai. Naudoti dulkių absorbcijos metodas nuo 1 lygio iki 5 lygio siurbimo jėgos.Multi-funkcija zondas vadovai: pateikite 5 profesinės siurbimo vadovai gali labai švarios poras, Su didelio dydžio apvalaus zondas x1, Vidutinio Dydžio, Apvalaus Zondas 1, Vidutinio Dydžio, Apvalaus Probe 2, mažo dydžio, apvalaus pavidalo zondas x1, ovalo formos zondas x1, Atsitiktinai veikiant Budėjimo režimu, zondas x1.Pasirinkti įvairių profesinių siurbimo galvutės prisitaikyti prie skirtingų tipų veido srityse. Tai puikus rinkinys spuogas extractor.

elektrinis veido odos priežiūros priemonės Taip
elektros blackhead valiklis Taip
blackhead šalinimo įrankis Taip
Function6 spuogas šalinimo įrankis
Funkcija Negyvos Odos Pašalinimas
spuogas extractor gerai
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
blackhead siurbimo mašina Taip
Kilmės vieta Kinija
Modelio Numeris 001
function1 nosies blackhead mašina
spuogas įrankių valiklis gerai
Function9 Veido odos priežiūros priemonės
Prekės Pavadinimas FIOYA
komercinės paskirties gerai
Kilmės KN(Kilmės)
Function10 porų gera mašina
pašalinti blackhead nosies Taip
function11 vakuum valiklį, veido
Function3 puntos negros extractor
Function2 spuogas extractor
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Tipas Blackhead Valiklis
Function7 odos priežiūros mašina
Medžiaga Akrilo
siurbimo blackhead valiklis gerai
Function8 odos žymeklį šalinimas
Function5 odos žymeklį valiklis
Function4 odos vakuuminis aparatas
odos žymeklį valiklis Taip

Panašūs produktai