Dangtelis Skirtas Samsung A51 Atveju "Samsung" A81 funda A10 A20 A30 A40 A50 A11 A21 A31 A71 A91Russian patarlė raidžių Citatos Etui rubisafe

€0.65

-33%

€0.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Dear klientas taip pat galite tinkinti bet vaizdas kaip dovana draugas, meilužis, partnerio, kuris yra labai atminimo Draugais Rusijos palikti savo vardą, pavardę ir išsamus adresas. Kaip mes turime daug rūšių produktų, mes negali sąrašą juos visus, vaizdas bus naudojami tik parodyti detales. Straipsnis atitinka pavadinimą. Kadangi tarptautinis pristatymas, labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos užduotis, jei jūs ne gauti savo paketą ilgą laiką, susisiekite su mumis iš karto dėl daugiau padėti. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę. Pasitarkite su savo šalies Muitinės Tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. Mes priimame Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime jums pasiūlyti geriausia kaina, aukštos kokybės produktus. Jei nėra nieko, nepatenkinama, susisiekite su mumis prieš paliekant komentarą ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir užtikrinti jūsų pasitenkinimas!

Suderinama Samsung Modelis GALAXY M20
Funkcija Purvo atsparus
Prekės Pavadinimas viyisi
dydis 5
Spalva Kaip rodo nuotrauką
Suderinama Modelis 2 Samsung Galaxy M30 A90 Atveju Etui Funda
Apsauga Įbrėžimų/Provent Purvo/Smūgio/Presavimas,
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Suderinama Modelis 1 Samsung Galaxy A10 A20E A30 A40 A50 A70 Coque krepšiai Capinha
Features1 Rusų patarlė raidžių Citatos dangtis
Suderinama Modelis 3 "Samsung A11 A21 A31 A51 A71 Atveju
Design2 Pop / Populiarus / messages / Anotacija / Sportas / Skaidri
Savybės Juoda Minkšto Silikono TPU apsauginiai atveju
Dizainas Paprastas
Tipas Įrengtas Atveju
Parama Drop laivyba / Didmeninė / Customize/Didelis Užsakymus
Kokybė Aukštos Kokybės+++++
Design1 Ląstelių Padengti Coque Shell Fundas Etui Carcasas Krepšiai Capas Capinha

Panašūs produktai