AUX "Bluetooth" Imtuvo 5.0 3,5 mm Lizdas Automobilių HiFi Ausines Belaidžio ryšio Adapteris Aux "Bluetooth" Garso Muzikos Siųstuvas Ausinių

€3.24

-36%

€5.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Savybės: Dydis: 68 × 25 × 9.5 mm Produkto Pavadinimas: 5.0 "Bluetooth" Garso Imtuvas, "Bluetooth" versija: BT50+EDR Baterijos talpa: built-in 200mAh Įkrovimo laikas: 2 valandos žaidimo laikas: 8 valandos, Budėjimo laikas: 100 dienų Baterijos tipas: Įkraunama ličio-jonų baterija, BEVIELIO TRANSLIACIJOS:Perdavimo srautą, laidinis garso įrenginį į belaidžiu "Bluetooth" ryšiu 5.0 technologija, galinti sujungti su išmaniaisiais telefonais. ĮRAŠO DIZAINAS:Novatoriškų ir unikalių įrašą, dizainas, maža ir išskirtinį su specialiu Rašikliu įrašą dizainas. AUTOMOBILIO ADAPTERIS:3,5 mm garso sąsaja prisijungti su savo automobilių garso sistemos,muzikos iš telefono ar planšetinio KOMPIUTERIO ir Ranką-nemokamai, kad vairuoti smagu ir patogu. LENGVA naudotis:Tiesiog prijunkite savo garsiakalbis arba lrį su mūsų prietaisą, iš karto paversti savo garsiakalbis arba lrį į mados belaidžio "Bluetooth" garsiakalbis arba lrį. BELAIDŽIO ŽAISTI:Šalinti rūpesčius laidiniu ryšiu, belaidžiu ryšiu ir perdavimo, vartotojas gali mėgautis muzika, bet kurioje vietoje, patalpų bevielio ryšio valdymo. PLATUS SUDERINAMUMAS:Parama "iPhone", "Android" telefono, kitų išmaniųjų telefonų su "Bluetooth" A2DP funkcija. Suderinama su namų stereo / garsiakalbis, automobilių muzikiniai centrai, ausines, kuris yra su 3.5 mm garso įvesties.

Sertifikavimo KC
Garso Takelio Dvigubas
Funkcija 1 "bluetooth" imtuvas ; bluetooth adapterį ;bluetooth audio imtuvas
Kiekis GARSO
Prekės Pavadinimas LS
Pakuotė Taip
4 funkcija "bluetooth" siųstuvas-imtuvas ;bluetooth garso siųstuvas
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
2 funkcija "bluetooth" siųstuvas ; aux "bluetooth" adapteris ;bluetooth aux adapteris
3 funkcija "bluetooth" garso plokštę ; adapteris ausinių
Sąsaja 3.5 mm
WIFI Standartą NĖRA
Parama Atminties Kortelės Taip
Funkcija NĖRA
Funkcija 5 audio "bluetooth"; "bluetooth" garso ;3,5 mm lizdą, "bluetooth" imtuvo
Paramos Apt-x No
Funkcija 6 "bluetooth" imtuvas 3.5 mm ; bluetooth imtuvu ; bevielis imtuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Parama AAC Taip

Panašūs produktai