MAANGE Pro 1pcs Švelnus Makiažas Didelis Gerbėjas Teptuku Big Top Blush Loose Powder Foundation Mišinys Grožio Make Up Priemonė, Kosmetikos Teptukai

€1.99

-14%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, makiažas didelis gerbėjas šepetys, didelis gerbėjas, kosmetikos teptukai, Fan Brush.

Savybės : 1.Tinka ir profesionalams ir namų naudojimui. 2.Lengva naudoti ir patogu nešiotis. 3.Lengva klijuoti Fondas, miltelių, natūralių spalvų, tampa vienodas. 4.Jokio blukimo ir nė vienas plaukas nenukristų šepečiai padidinti ir pateikti savo gyvenimo skonio. 5.Labai patogus nešiotis ir patogu naudoti ir nešiotis. 6.Naudojamas ant veido taikyti, mišinys ar kontūras kelis laikmenose. Paketą, Įskaitant : 1pcs Makiažo Teptuku pakuotės svoris:46g Supakuota saugiai Burbulas Maišelį. Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jeigu jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Naudoti Veidas
Naudojamas su Pamatai, milteliai
Modelio Numeris MAG834
Rankenos Medžiaga Mediena
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Prekės Pavadinimas MAANGE
Spalva Juoda, ruda,winered
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1Pcs
dydis big fan powder makeup brush
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai