88-108MHz FM Siųstuvo Modulis, Elektroninių "PASIDARYK pats" Rinkiniai Dažnių Belaidžio Mikrofono Siųstuvas Valdybos Dalių DC 3-6 V FM Modulis

€1.49

-15%

€1.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, mikrofonas modulis, FM Siųstuvo Modulis, modulis "pasidaryk pats".

Dėl įdiegti veiksmus, prašome patikrinti žemiau:

Produkto Pristatymas:

1.Modelis: RF-02FM

2.Darbinė Srovė: 5-15mA

3.Darbinė Įtampa: DC 3-6 V

4.Perdavimo Atstumas: 5-50m\

5.Perdavimo Dažnis: 88-108MHz

6.Garso Įvestis: -15dB (maks.)

7.PCB Dydis: 53*40mm

Pirkėjo Atsiliepimai:

FM siųstuvas savarankiškai surinkimas. Dėl tam tikrų priežasčių, pardavėjas pozicijas, jo rinkinys, kaip radijo mikrofono, nors asortimentą, taikymo surinkti prietaise yra daug platesnės - nuo elementarių radijo pratęsimo jammer radijo chanson mylimas rūšiavimo mašinos. Partijos apima viską, ko jums reikia surinkti. Ne tik apygardos, bet kas tai padarė sustabdyti? ?? Spausdinta plokštė yra pagaminti efektyviai, kontaktų pagalvėlės yra pelnytai, su kilmės elementai yra lengva skaityti, abu numeriai pagal nesamą sistemą ir įvertinimai yra nurodyti, kuri leidžia jums į rinkti viską, be papildomų popieriaus lapų. Montuojant, reikia nepamiršti, kad ritės yra pažymėta posūkių, ir rašybos 1 ir 4 ženklinimas kondensatoriai ant lentos yra labai panašūs. ?Keista, kad surinkti grandinė pradėjo dirbti iš karto, be papildomų šokiai su tamburinas. Maitinimo organizavo ličio baterija, a 4v ir 50cm gabalas vielos vietoj antenos buvo pakankamai stabilus priėmimo atstumas 15m už dviejų plytų sienos. Padidinti asortimento, galite padidinti tiekimo įtampa 6 v ir įsukite plakti antenos. Nepanašu, kad ją bus galima naudoti karaoke, radijo mikrofonas dėl didelio triukšmo ir trūksta ekranavimas. Dėl šnipinėjimo tikslais, perdavimo kokybė yra pakankama, bet mikrofono jautrumas yra labai vidutiniški. Kaip veikia fm jammer dirbti, kai shorting mikrofonas su žemos varžos rezistorius ir taip infuriates į mikroautobusais, tad šiam tikslui žaislas gali būti saugus?? Apskritai, penny, kainos ir patogumo asamblėjos nusveria trūkumus forma trūksta grandinės ir mikrofonas triukšmo. Beje, iš linijinis įėjimas, garso transliacijos, kurių kokybė yra panaši į radijo stotis, bet tik mono versija nesukelia jokių skundų. Jis gali būti naudojamas kaip galimybė prijungti belaidės ausinės su built-in FM radijo imtuvą prie TELEVIZORIAUS, jei norite žiūrėti, bet garso trukdo kaimynų namas.

Schema

Garso įvestis -15dB (maks.)
Darbinė Srovė 5-15mA
Pakuotė sop
Prašymas Kita
Sąlyga Naujas
Išsklaidymo Galia NĖRA
Prekės Pavadinimas IS
Darbinė Temperatūra NĖRA
Maitinimo Įtampa DC 3-6 V
Perdavimo atstumas 5-50m
Perdavimo dažnis 88-108MHz
Modelio Numeris FM Dažnio Moduliavimo
Tipas Loginės Mikroschemos

Panašūs produktai