MPR121 Breakout V12 Capacitive Touch " Jutiklis Valdiklio Modulis I2C Sąsaja klaviatūros Plėtros Taryba arduino

€0.66

-33%

€0.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, klaviatūros i2c, klaviatūros modulis arduino, klaviatūros modulis.

843 Mes elektroninis modulis gamintojas, kviečiame didmeninės!

MPR121 Breakout V12 Capacitive Touch " Jutiklis Valdiklio Modulis I2C klaviatūra

Aprašymas:

Tai yra breakout valdybos Freescale tai MPR121QR2. Į MPR121 yra capacitive touch " jutiklis, valdiklis varo I2C sąsaja. Lustas gali valdyti iki dvylikos atskirų elektrodai, taip pat imituojamas tryliktą elektrodas. Į MPR121 taip pat yra aštuoni LED vairavimo smeigtukai. Kai šie smeigtukai nėra sukonfigūruotas taip, elektrodai, jie gali būti naudojami siekiant ratai, šviesos Diodai.

Yra keturi džemperiai apačioje valdybos, kurios visos yra (uždaras) pagal numatytuosius nustatymus. Adresas jumper ryšius PRIDĖTI prisegti prie žemės, tai reiškia, numatytasis I2C adresas lustas bus 0x5A. Jei jums reikia pakeisti adresą lustas (pagal shorting PRIDĖTI į kitą pin), įsitikinkite, kad jums atidaryti jumper pirmas. Džemperiai taip pat tęsti SDA, SCL ir nutraukti pin 10k pull-up rezistoriai. Jei jums nereikia pull-up rezistoriai, galite atidaryti, džemperiai, pjovimo pėdsakų conting juos.

Nėra reglamento ant lentos, taigi varikliui tiekiama įtampa turėtų būti tarp 2.5 ir 3.6 VDC. Į VREG pin yra conted per 0.1 uF kondensatorius į žemę, o tai reiškia, nebent pakeisite valdybos, jūs negalite naudoti MPR121 žemos maitinimo įtampos režimu (1.71-2.75 VDC).

Dydis:3cm x 2cm .

Pakuotė:

1PCS Naujas MPR121 Breakout V12 Capacitive Touch " Jutiklis Valdiklio Modulis I2C klaviatūra

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas WAVGAT
Maitinimo Įtampa 1.71-2.75 VDC
Modelio Numeris MPR121 Breakout V12
Išsklaidymo Galia .
Prašymas Palieskite Jutiklio Valdiklio Modulis
Tipas Palieskite Jutiklio Valdiklio Modulis
Darbinė Temperatūra -40-+85
Pakuotė Modulis
Sąlyga Naujas

Panašūs produktai