Mini Skaitmeninis LCD Patalpų Termometras Temperatūros Jutiklis Drėgmės Matuoklis Termometras Kambario Drėgmėmačiu Gabaritas Naudoti Namuose Ir Biure

€2.29

-31%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Spalva: baltas Medžiaga: ABS Temperatūros matavimo diapazonas: -50~70℃ Temperatūros skiriamoji geba: 0.1℃ Tikslumas: ±1℃ Baterija: 2032 mygtuką ląstelių

Aprašymai: -- Pareigos: termometras suteikia jums tikslią drėgmės ir temperatūros rodmenys patalpose . -- Oro omfort indikatorius: Lygio piktogramos nurodo, oro komfortas, puikus stebėjimo šeimos gyvenimo sąlygas ir sveikatą. -- Aišku, skaitymas: Didelis ekranas, funkcijų daug, leidžiančius lengvai įsisavinti. -- Conveient dizainas: Jūs galite pridėti prie šaldytuvo ar pateikti lentelėje su pakabinimo anga ir atgal stovėti. -- Naudojimas: Tinka biuro, miegamasis, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, mokyklos ir dar daugiau. -- Geros kokybės: Pagaminti iš geros kokybės ABS plastiko, kuris yra tvirtas ir patvarus, stilingas dizainas puikiai dera su jūsų kambarį.

Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Paketų sąrašo: 1 x termometras su drėgmėmačiu

Pastaba:

1. Kai kurie matmenų paklaidos atsiranda dėl būtinybės rankiniu matavimai.

2. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. Jei viskas gerai, spauskite ant 5 žvaigždžių atsiliepimų.

4. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tada failą ginčo ar numatyti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū!

Termometras Tipas Skaitmeninis
Modelio Numeris Termometras
naudoti 2 vonios kambarys,mokyklos
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Termometras Naudoti Vonios Termometrai
naudoti 1 biuro, miegamasis, gyvenamasis kambarys
Produkto Tipas Temperatūros, Drėgmės Matuokliai
Pakavimo sąrašas Termometras*1
Baterija 2032 mygtuką baterijos
dydis 4.3 * 4.2 * 1.3cm
Yra Protingas Prietaisas No
Parama Mažmeninė, Didmeninė Prekyba, Dropshipping
Temperatūros Matavimo Diapazonas -50~70\\\\\\\\u2103
tikslumas \\\\\\\\u00b11\\\\\\\\u2103
Spalva Balta
Funkcija tikslūs patalpos temperatūra ir drėgmė
Temperatūros Rezoliucija 0.1\\\\\\\\u2103

Panašūs produktai