Skaidrus matinis silikonas atsparus smūgiams coque už xiaomi pocophone mažai focophone poco m3 m 3 atveju apima apie pocom3 para fundas

€0.71

-10%

€0.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

skaidrus matinis silikonas atsparus smūgiams coque už xiaomi pocophone mažai focophone poco m3 m 3 atveju apima apie pocom3 para fundas

Pastaba: Jei tvarka 2 vnt. ar daugiau , jūs galite gauti 3% nuolaida nuolaida !

Produkto aprašymas:

♦ Suderinama modelis: už xiaomi poco m3 6.53 cm. ♦ 100% visiškai nauji, aukštos kokybės, puikiai tinka. nemokamas pristatymas. ♦ Pls pasirinkti teisingą telefoną atveju ur telefonas. ♦ Paketo:1 telefono dėklas(be telefono).

Pastaba : relaxtoo prekė yra Kelis atributas,negali parodyti visų modelių vaizdą, prašome don 't care, nuotraukos don' t fit jūsų telefono modelių , prašome pasirinkti jūsų telefono modeliams ir meilės dizaino, mes atsiųsime teisė atveju jums . Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto. Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti. dėkojame ir prašome suprasti.

Suderinamo Telefono Modelis už xiaomi poco m3 6.53 cm
Spalvos juoda,mėlyna,žalia,raudona,šviesiai žalia,tamsiai mėlyna
Suderinamos Prekės POCO
Savybės coque dėl pocom3 poco pocophone poko mažai focophone m3 m 3 padengti
Dizainas Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija pilna apsauga atveju,silikono matinė oda, korpuso dangtelis

Panašūs produktai