Moterų Briaunoti Megzti Beanie Uodega Šilti Megztiniai Nepatogus Didelė Bandelė, plaukai surišti į uodegą Skydelio Beanie Kepurė

€1.81

-19%

€2.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Beisbolo Kepurės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Beisbolo Kepurės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Beisbolo Kepurės.

Medžiaga: akrilo vilnos

Dydis: Suaugusiųjų dydis

Pakuotė: Nepriklausomas Pakuotė

PUIKI IŠVAIZDA: nesvarbu, jei jūsų plaukai yra stori, ploni, garbanoti, banguoti, tiesus, šiurkščios arba bauda, jei jums nešioti jį aukštyn ir dėvėti beanies, mūsų BeanieTail kaukolė rinktinėje yra jums! Iš sklandžiai flowy ponytails, kad nepatogus bandeles, ir visur tarp jų, ši skrybėlę jums bus šilčiau, o rodo ne savo šukuoseną. Puikiai dėvėti dėl blogų plaukų diena imtis savo išvaizdą nuo drab fab ir gauti visus komplimentus! Taip pat puikiai atrodo su pynės, kojinių, bandelės, ir kitų iki-dos. Prieinama įvairių spalvų.

PUIKIAI TINKA: Šią skrybėlę turi galimybę išleisti savo plaukų aukštyn, tai kepuraitė prideda dar daugiau komforto! Jaukus ir mielas, tai puikus skrybėlę dirbti, jus ieškote super madingas, ir jūsų plaukai iki ir iš kelio. Dėvėti skrybėlę griežtesnė aplink galvą aukšto ponio uodegą arba bandelė, arba atgal, dar ir slouchy mažiau ponio uodegą arba bandelė.

KAI DĖVĖTI: Kepuraitė Uodegos yra puikus dėvėti, o naudojasi šalto oro sąlygomis išlaikyti savo plaukų aukštyn ir galvą šiltas, o jūs dirbate. Daugiau mados, nei kiti dirbti, plaukai surišti į uodegą beanies, ši yra taip pat žavinga kiekvieną dieną dėvėti savo mėgstamus marškinėlius, džinsus, žiemos paltai, batai, striukės, marškinėliai, šalikai ir dar daugiau. Taip pat puikus kempingas, slidinėjimas, snieglenčių sportas, medžioklė, slidinėjimas, jodinėjimas keturių-wheelers, veikia parduotuvės, merginos'night, apsipirkimas, einu į kiną, ir tiek daug daugiau.

PUIKUS KOKYBĖS: Šį awesomely unikalus ir universalus, plaukai surišti į uodegą beanie kepurė yra tampri elastinga juosta prisitaikyti prie bet kokio dydžio ar stiliaus plaukų. Skalbimo mašinų šaltas, švelnus ciklas ir pakabinti džiūti.

Modelio Numeris XM118
kategorijos produktas Megzta Kepurė
Stilius Atsitiktinis
Juostos Tipas Įrengtas
Kepurės Dydis M
Modelio Tipas Kietas
Tinkamas sezonas Rudenį
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Akrilo
Lytis MOTERIS
Hat stilius Trumpas pastoge
Prekės Pavadinimas XPeople

Panašūs produktai