20PCS Objektyvo Dangtelis, skirtas "iPhone", "iPad" Huawei " Kameros Dangtelį Universalus Telefono, Nešiojamojo kompiuterio, Fotoaparato Dangtelis Cache Slankiklį, Web Kameros Dangtelį Len Lipdukas

€1.39

-50%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobilaus Telefono Objektyvą, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Objektyvas, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilaus Telefono Objektyvą.

Produkto Savybės

1.Apsaugoti Jūsų Skaitmeninį Gyvenimą: Apima jūsų kamerą, kai jo nenaudojate, ir apsaugo nuo interneto įsilaužėlių nuo Šnipinėjimo jums. Jis yra tobulas, suteikti privatumo, saugumo ir taikos proto asmenų, grupių, organizacijų, bendrovių ir vyriausybių. 2.Labai Plonas: Skirta TIK 0.7 mm storio, ji netrukdys uždaryti savo nešiojamojo kompiuterio. 3. Lengva Naudoti: Kameros Dangtelį gali būti atidarytas arba uždarytas tik su vienu paprastu piršto judesiu. Klijai gali būti lengvai pritaikomi ir pašalintas iš reikiamo prietaiso be pėdsakų. 4.Lengvas Įdiegimas: Jums gali lengvai nuplėšti atgal apsaugos juostos, o tada padėkite jį aplink objektyvą. 5.Platus Suderinamumas Naudojimas: Jis tinka labiausiai išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, nešiojamas, ir kompiuteriai.

Prekės Pavadinimas YKZ
Suderinamos Prekės Toshiba
Telefono Fotoaparato Tipas Zoom Len
4 funkcija objektyvo dangtelis
Spalva Juoda
Funkcija kameros dangtelį
2 funkcija Kamera Lipdukas
Formos Ovalo formos
Modelio Numeris Kameros Dangtelį
Sertifikavimo CE
3 funkcija Objektyvo lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Kameros Dangtelį

Panašūs produktai