2VNT Automobilių Šoninio Lango Kūrybos Dekoro Lipdukai Ford Fiesta Mondeo ST Sintezės Mustang "internet Explorer" Ecosport "Kuga" Pabėgti Shelby Krašto

€1.32

-38%

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Medžiaga: PVC, Tipas: Automobilis Pusės galinio lango Lipdukų Kiekis: 1 Pora Dydis: 20 x 5,5 cm (1cm=0.3937 colis) Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės! Universaliai tinka visiems automobiliams. Papuoškite savo automobilį, asmeninį automobilį, lipdukas. Lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių,taip, tai bus ilgalaikis metus. Lengva įdiegti,tiesiog įklijuotas. Jie nebus pažeisti paviršių, kuris jiems buvo įterptas ant. Gali būti naudojami lauko ir automobilio kėbulo. Pakuotės Turinys: 1 Pora x Automobilio Šoninių galinių langų Lipdukai Pastaba: 1.Pastabos: nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių. 2.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Labai ačiū už jūsų pirkti. Yra daug kitų modelių parduotuvėje. Jūs visada laukiami pirkti.

Kategorijos Emblemų
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Langas
Elemento Plotis 5.5cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Modelio Pavadinimas "Ford"
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 20cm
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Modelis Automobilio Logotipas
Dizainas Žodžius
Medžiagos Tipas PVC

Panašūs produktai