100vnt Spalvotų Stiklo Kamuolys Tiesiai Smeigtukai Quilting Apvalios Galvos Siuvimo Smeigtukai, "PASIDARYK pats", Amatai, Juvelyrika Priėmimo Siuvimo Reikmenys

€1.89

-30%

€2.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

100vnt Spalvotų Stiklo Kamuolys Tiesiai Smeigtukai Quilting Apvalios Galvos Siuvimo Smeigtukai, "PASIDARYK pats", Amatai, Juvelyrika Priėmimo Siuvimo Reikmenys

Komplektą sudaro: Vienas rinkinį sudaro 100 vienetų gerai padarytas tiesiai siuvimo smeigtukai, supakuotas 1 plastikinę dėžutę.

Specifikacija: visi šie tiesiai kaiščiai yra pagaminti iš plieno, apvalus stiklas vadovai, aštrus pradurti įvairių audiniu. Dydis: skersmuo apvali galva yra 4mm/0.15 colių, bendras ilgis 38mm/1.5 colių.

Patogumas: šis rinkinys stiklo kamuolį galva smeigtukai ateina vienas lauke, puikiai gali išvengti nukristi ir teikia daug patogiau sandėliuoti.

Platus naudojimas: šis rinkinys spalvotų stiklo tiesiai kaiščiai yra pagaminti amatų naudoti, pavyzdžiui, siuvimo, mezgimo, todėl skrybėlės, batai, ar rankinės, scrapbooking, kortelės priėmimo ar quilting, taip pat puiki tiekimo Kalėdų kojinės priėmimo ir Kalėdų papuošalai ar putų Kalėdų kamuoliukus dekoravimo!

Pranešimas: dėl savo aštriais galais, laikykite jį atokiau nuo vaikų; jei turite kokių nors problemų, apie šį produktą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes stengiamės jas spręsti jums.

Prekės Pavadinimas JAY NAMUOSE
Tipas siuvimo smeigtukai
Tipas 2 siuvimo smeigtukai
Pakuotė 100VNT
Spalva
Medžiaga PLIENO
3 tipas Siuvimo reikmenys
Produktas Tiesiai Smeigtukai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 38mm
Modelio Numeris A069
Naudoti Siuvimo,Kratinys,Siuvinėjimo,Kryželiu

Panašūs produktai