Kebidu C Tipo VGA Kabelį, Tipas C USB 3.1 C Tipo Vyrų ir Moterų VGA Adapterio Kabelį Konverteris, skirtas Macbook 12 colių "Chromebook" Pixel

€3.79

-14%

€4.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kebidu C Tipo VGA Kabelį, Tipas C USB 3.1 C Tipo Vyrų ir Moterų VGA Adapterio Kabelį Konverteris, skirtas Macbook 12 colių "Chromebook" Pixel Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės 1. Šis kabelis yra aukščiausios kokybės kabelinė rinkoje,kartu Su tvirta konstrukcija su lanksčia striukė ir USB 3.1 Type C jungtis su suformuoti ištraukimo suteikia kabelis, patikimą veikimą ir ilgą gyvenimą. 2. Paramos atvirkštinio kištuko, parama Plug and Play, karšto keitimo; 3. Didesnė galia, greičiau įkraunama, lengva vairuoti susijusi įranga; 4. Tipo C sąsaja su mobiliųjų įrenginių įkrovimo / duomenų perdavimo, tokių kaip spausdintuvai, STEBULĖS, mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kita(Plačiai naudojama "Apple" nešiojamojo kompiuterio "Macbook Air" 12 colių USB3.1 išorės HD HDMI išvesties terminalą įranga, tokia kaip: nėra versija apriboti rodyti projektoriai su aukštos raiškos skaitmeninės televizijos signalai išorinio įrenginio, kad būtų išvengta potvynio, plug and play. Už LETV Telefonas, "Nokia" Tablet PC", "Google" NEXUS 5X NESUS 6P mokestį.) Specifikacijos: Jungtis 1: USB 3.1 C tipo Jungtis 2: VGA Adapterio Kabelį Reitingas: Super Speed USB 3.1 iki 10Gbps duomenų perdavimo sparta Kiekis:1 vnt Spalva: Juoda Kištuko: nikeliuotas plienas, paauksuotas terminalų 3U Išorinis pelėsių medžiaga: PVC (aplinkos) komplektą sudaro: 1 x C Tipo 3.1 Vyras į VGA Adapteris Duomenų Kabelis (nr. mažmeninio paketo)

Jungtis B VGA
Pakuotė No
Prašymas Daugiaformačių
Modelio Numeris usb 3.1 c tipo vga
Komplektacija Paketas 1
Ekranas Ne Ekranuoti
Išorinis Skersmuo -
Prekės Pavadinimas kebidu
Jungtis A TIPAS-C
Funkcija USB3.1
Lytis Vyriška-Moteriška
Pakavimas Kita
Tipas Garso Ilgintuvas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai