Raganos Varpai Keychain, Namų Apsauga, Naujų Namų Dovana, Dovana Ragana,Okultizmas Dekoro, Raganavimo,Sėkmės, Išvyti Blogį Papuošalai

€2.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

Į Pagoniško folkloro žiedas varpas yra simbolinis, kūrybinių jėgų, žadina geros energijos, ir aiškių minčių. Dėl šios priežasties, varpo, jau seniai buvo manoma, kad atbaidyti piktąsias dvasias, ir kaip toks "raganų varpai" būtų pakabinti ant durų ir kitų atvykimo būdų, kaip apsaugoti namus.

gali būti kabinami dviem būdais; viršuje yra aukštos kokybės swivel omarų užsegimas, kad ji lengvai clip-on, tinkamas kabinti šaltinis (užsegimas atidaromas didžiausias 5mm), bet ten yra taip pat raudona nylon laidas pateikti per didesniems durų rankenos ir kt. Aš naudoju raudoną laidą, nes spalva tai Wiccan asociacijos energijos.

Raktai laikomi simboliai sėkmės folkloru visame pasaulyje, bet aš specialiai naudojamas vienas, nes čia klavišus taip pat simbolizuoja atidarymo ir uždarymo įgaliojimai; šiuo atveju ir atsižvelgiant, kad atidarymas, geras galios ir uždarymo blogų.

jūs gausite 1pcs witchesbells kaip rodyti

100% rankų darbo,unikali dovana

r tiems, kuriems reikia padidinti savo tikėjimą, kad jie pasveiko.

Metalo spalvos Antikvariniai Bronzos Padengtą
Stilius Punk
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Vario Lydinys
Dovana wicca mylėtojas
Lytis MOTERIS
Spalva Bronza

Panašūs produktai