Leeons Parduoti Įrašą Apie Plaukų Pratęsti Vieną Įrašą Iš Vieno Gabalo Sintetinių Pratęsimo Ombre Vienas Vientisas Gabalas Plaukų Priauginimas Įrašą

€0.40

-70%

€1.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Sintetiniai Įrašą-iš Vieno Gabalo, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Sintetinių Įrašą-iš Vieno Gabalo.

"Medžiaga: Sintetinis plaukų dydis:20inch,1pcs/pak šukuosena:tiesiai, į vieną įrašą plaukų pratęsimo,moterų kasdien ware,vestuvių ,Kai jums reikės specialybės:švelnus ,smooth,natural andbreathe laisvai,atsparus karščiui,tačiau ne daugiau kaip 150 laipsnių kampu, spalva:grynas/ombre spalva gera priežiūra:galima Plauti su plaukų kondicionierius įtraukta į šiltą vandenį ,leiskite išdžiūti ir parduotuvės.Nereikia traukti per daug. pastaba:1.mūsų produktas yra aukštos kokybės .Ji gali būti pakartotinai naudojamos, ir specialiosios tarnybos gyvenimas yra glaudžiai susijęs su carefulness naudojimo ir naudojimo aplinkos. 2.dėl skirtumo ekranas bei rankinis matavimas,spalvą ir dydį produktai turi būti taikoma faktinio gavimo dienos."

įrašas iš vieno gabalo pratęsimo įrašą sintetinių vienas gabalas
Tekstūra Tiesiai
Kilmės KN(Kilmės)
Platus iš Ataudų 2 cm, su 1 įrašai
Spalva Tipas Ombre
vienas gabalas įrašą plaukų vienas įrašas plaukų pratęsimo
plaukų pratęsimo įrašą vienas įrašas pratęsimo
vienas gabalas įrašą įrašas iš vieno gabalo
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
vienas įrašas plaukų sintetinių plaukų įrašą pratęsimo
Stilistas įrašą plaukų priauginimas
Gali Būti Permed Taip
Prekės Pavadinimas leeons
įrašą apie plaukų pratęsimo vienas vientisas gabalas plaukų priauginimas

Panašūs produktai