Grūdintas Stiklas Oneplus 5 A5000 Visą ekraną Padengti Screen Protector Filmas Vienas plius 5 1+5 5.5" Pilnas draudimas

€1.26

-23%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

[ Prašome Atkreipti Dėmesį: ]

1. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes ją išspręsti, gerai jums. Nereikia atidaryti ginčų atsainiai. 2. Prašome įvesti teisingą ir baigtas kontaktinę informaciją, kai jūsų užsakymą. Ne Keitimas po to, kai jūs mokate tvarka. 3. "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius"," Cainiao Super Ekonomika " yra ne sekimo nuo tada, kai paketas paliekant Kinija. Bet jie taupo pinigus, kita vertus, jei jūs norite stebėti, tai visą kursą, pasirinkite "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" , "Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas" arba "Basilico-pica.lt Saver Shipping" , Prašome Suprasti, Ačiū~ 4. Rusijos draugu, Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas, užsakymo dėl naujos politikos rusijos Muitinės, kitaip jūs tikriausiai negalės gauti savo paketą pagaliau, Ačiū!

Produkto aprašymas: Pakuoti saugos pakankamai ! geriausia Kaina! Jums patinka! >>>

- VISŲ PIRMA DIZAINAS

Lazeriu supjaustyti matmenys suteikti didžiausią apsaugą dėl savo prietaiso ekrane. Kreivų briaunų negali būti taikoma. - ATSPARUS ĮBRĖŽIMAMS

Tai 9H Kietumu screen protector gali efektyviai apsaugoti jūsų Telefoną nuo nepageidaujamo scuffs ir įbrėžimų dėl peilis, raktus ir kai kurių kitų kietų medžiagų.

- LENGVAS MONTAVIMAS

Burbuliukų, Klijai lengvas montavimas ir be likučių, kai bus pašalintas. Hidrofobinės ir Oleophobic ekrano danga apsaugo nuo prakaito ir naftos likučių nuo pirštų antspaudų.

- HD "RETINA" AIŠKUMO

Aukštos Skaidrumo suteikti jums aukštos raiškos aišku žiūrint. Hidrofobinės Oleophobic ekrano danga apsaugo nuo prakaito ir naftos likučių nuo pirštų antspaudų.

- KOKYBIŠKOS PASLAUGOS

PULEN suteikia jums draugiškas klientų aptarnavimas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktų, mes pasistengsime jums padėti. Paketas Apima: 1. Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector iš Priekio. 2.2 vnt Skudurėliu.(drėgnos servetėlės + sausos servetėlės)

Tipas Priekinė Plėvelė
Pakuotė Taip
ransparence 99% Clear Screen protector
Modelio Numeris Už oneplus 5
2vnt 2 gabalas 1 rinkinys (2 STIKLINĖS)
Naudoti mobilusis telefonas
Medžiaga Visą Grūdintas Stiklas
Funkcija Originalus tikslumo skylės poziciją Sprogimų Stabdžių Sudužtų
Savybės lengva įdiegti
1Pcs 1 gabalas 1 set (1 stiklinė)
Telefonas Suderinamas Prekės Oneplus
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Prekės Pavadinimas Kkwxhl
Su Mažmeninės Pakuotės Taip

Panašūs produktai