2vnt Screen Protector For LG X 2 Galios Grūdintas Stiklas LG X 2 Galios Power2 M320 M 320 Ekrano Saugotojas, Stiklo Apsauginė Plėvelė

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kaip profesionalus screen protector gamintojas, mes naudojame aukštos kokybės medžiagas ir naujausias aukštųjų technologijų gamybos įrangą, siekiant užtikrinti, kad mūsų produktų tvirtas ir patikimas. Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Normalus transportavimo metu reikia 25 ~ 60 dienų. 2. pažeista: Prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime re pristatymas; ir dovanų parduotuvė kuponus kaip kompensacija; arba taip pat galime pasirūpinti visa grąžinamoji išmoka! 3.Prekių prarado: 60 darbo dienų(neturi būti sekmadienį ir šeštadienį) , o ne atvyko, galime grąžinti visą. 4. Produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", Jis negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos. 5. Jeigu jums reikia visą stebėjimo, Prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ", ir pridėti pinigų sekimo. 6. Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 7. Jei jums išplėsti pristatymo laikas, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti, mes suteikiame jums visas lėšas. 8. jei unluckly stiklas yra pertrauka, prašome imtis nuotraukas, su mumis , mes atsiųsime jums naują ar grąžinsime jums pinigus. 9. Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, o ne taikyti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą! palaikom gerus verslo santykius. *Rusijos Pirkėjai , Prašome pasiūlyti gavėjo Pavadinimas : Vardas; Tėvo Vardas; Pavardė. * Nereikia Ginčų, prašome : Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų, palaikom gerus verslo santykius. * Ačiū už jūsų paramą ir supratimą, linkiu jums laimingas pirkinių!

Pakuotė No
Su Mažmeninės Pakuotės Taip
Edge-to-edge Aprėptis No
Prekės Pavadinimas POALY
Savybės Ultra-plonas
Naudoti mobilusis telefonas
Tipas Priekinė Plėvelė
Telefonas Suderinamas Prekės LG

Panašūs produktai