Minkštas Ir Grįžtamasis Pliušinis Lėlės Grįžtamasis Pliušiniai Žaislai Vaikams, dovanų dekoravimas dvipusis jūros gyvūnai

€0.80

-33%

€1.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Įdaryti & Pliušas Gyvūnams.

Aprašymas: 1. Gaminys yra saugus ir netoksiškas, jis nėra lengvai pašalinti plaukų spalva yra pilnas, ir jaučiasi patogiai 2. Mielas ir minkštas pliušinis lėlės su realiomis sąvoka, aiškiai apibūdinti ir tikroviška 3. Unikalus apversti dizainas suteikia jums įvairių regėjimo ir jutimo patirtį. Plaunamas-lengva valyti, naudokite nedidelį kiekį muilo ir vandens norėdami pašalinti dėmes, ir išdžiūti natūraliai. 4. Tai yra puikus vaiko žaislas, gimtadienio dovana, Valentino dienos dovana, Kalėdų dovana. Techniniai duomenys: Kategorija: Pliušas Modeliavimo kategorija: Gyvūnai Yra animaciją, animacijos: taip Įpakavimas: plastikinis maišelis Užpildymo medžiaga: PP medvilnės Pliušinis kategorija: Crystal super minkštas Ar tai yra daugiafunkcinis: taip Animacinių filmų, animacijos tipas: kalmarai Ar yra prekybos vadovas video: taip 3C konfigūracija kategorija: pliušiniai žaislai pagal 14 metų, Dydis: 20*20*10cm Paketą Sudarė: 1* pliušinis mažai aštuonkojų lėlės Pastabos: 1The nuotraukos, šis produktas yra paimti natūra. Dėl skirtingų fotografavimo įranga ir šviesos, skirtingų matymo įranga ir stebėti, prekė pasirodys chromatines aberacijas. Galų gale, prašome kreiptis į tikrąjį modelį.

Lytis Unisex
Vaikų Dienos Dovanos
Prekės Pavadinimas ZXZ
Žaislai Berniukams Ir Mergaitėms Vaikų dovana/Kalėdų dovanos
Vaikams Naujųjų Metų Dovana Geriausias Žaislas Vaikams
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Forma Genijus
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Gyvūnai
Temos TV & Filmo Veikėjas
Savybės Įdaryti & Pliušas
Įdaru PP Medvilnės
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Pakavimas Plastikinis maišelis
Parama Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos
Modelio Numeris Aštuonkojai Pliušas
Medžiaga Medvilnės
Gyvūnai žuvys
Amžius > 3 metų
Tipas Pliušinis/Nano Lėlės

Panašūs produktai