3.7 V 18650 Ličio Baterija 1S 3000mAh 5200mAh Žvejybos LED Šviesos "Bluetooth" Garsiakalbis 4.2 V Skubios pagalbos "PASIDARYK pats" baterijas su PCB

€3.49

-5%

€3.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baterijų Pakeitimas, Buitinė Technika, Pigūs Baterijos Pakeitimas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Baterijų Pakeitimas.

Modelis: 3.7 V 18650 ličio baterija

(taip pat žinomas kaip 4,2 V) Nominalvoltage: 3.7 V Chargelimitvoltage: 4.2 V Talpa: 2.6 ah/3ah/5.2 ah/6ah 2.6 ah Dydis: 1S1P-66*19mm 3ah Dydis: 1S1P-66*19mm 5.2 ah Dydis: 1S2P-19*37*69mm 6ah Dydis: 1S2P-19*37*69mm Naujas 3.7 V 4.2v18650 lygiagrečiai ličio baterija baterija yra plačiai naudojami žibintai, kalnakasiams lempos, blykstė, prožektorius, garsiakalbis (garsiakalbis), wireless stebėjimo įranga, medicinos įranga, prietaisai, eismo ženklai, nešiojami maži prietaisai, kaip antai: 3.7 V (4,2 V) maitinimas Bet indai.

įspėjimas: negalima leisti, kad atvirkštinio apmokestinimo, baterija turi būti tikslūs poliškumas ryšį, o ne atvirkščiai. Negalima leisti trumpas sujungimas, kitaip jis bus nepataisomai sugadinti. Baterijos negali būti naudojamas ekstremaliomis sąlygomis, pvz.: ribinės temperatūros, gylis ciklą, itin didelį antkainį ir overdischarge. Parduotuvėje akumuliatorių vėsioje, sausoje vietoje. Jei daug baterijos yra saugomos arba vežamos, baterija turi būti įvykdyta pirmą kartą. Nereikia lituoti tiesiai prie akumuliatoriaus. Jei baterija triukšmo, aukštos temperatūros, nutekėjimo ir kitų neįprastų aplinkybių, prašome nustoti naudoti iš karto. Nedėkite į ugnį ar bandyti ardyti, baterija gali sudeginti arba gamina kenksmingų medžiagų. Neleidžia senas baterija ar pusė baterijos su nauja baterija, mišraus naudojimo, kitaip jis bus pagaminti per iškrovos. Nenutraukite gaubtą ir išimkite bateriją iš korpuso. Neleidžia akumuliatoriaus dėti į vandenį. Atsargumo priemonės: bateriją reikia įkrauti prieš pradedant naudoti. Įkrovimo būdas Paspauskite imti su atitinkamu įkrovikliu. Baterija turi būti užplombuotos ir naudoti, turėtų būti tinkama vėdinimo įrenginį, kitaip baterija gali gaminti vandenilį, kai ugnies šaltinis bus sukelti sprogimą. Nebandykite atskirti ar atlaikytų baterijos ir gali sukelti baterijos šilumos, pylimas, išsiliejimas šarminis elektrolitas bus pažeisti odą ir akis, taip pat bus sugadinti drabužius. Laikyti bateriją toli nuo vaiku ir, jei prarijote, nedelsdami kreipkitės į gydytoją. Kai baterija yra nenaudojamas, jis turėtų būti pašalintas iš prietaiso. Kai pirmą kartą naudojant naujas baterijas ar ilgalaikio naudojimo po sandėliavimo, prieš naudojant turi būti visiškai įkrautas. Kai baterija yra karšta, nelieskite, kol jis atvės. Kuomet baterija yra naudojama, ji yra nustatyta, kad energija turi būti išjungtas, kai energijos yra sumažinti, siekiant išvengti overdischarge. Kai jums ištraukti bateriją, jums reikia laikyti baterija terminalo, o ne laikykite laidą. Po baterija yra naudojama, jei baterija yra karšta, prieš įkrovimo jis gali atsidurti vietoje, kur nėra tiesioginių saulės spindulių.

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI SU jūsų pristatymo adresą. 4. Nuotraukos parodė ne tikrasis punktas ir yra tik nuoroda. 5. PERDAVIMO LAIKAS PASLAUGĄ teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Seksime išsiųsti ir gauti backto jums kuo greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl skirtingų statusą ir atsargų metu, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. Ribota garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir / ar prastai gavusi). Priedai, ateina su garantija. 2. Sugedę daiktai TURI būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (o originalios pakuotės, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate su visomis aukščiau politikos daiktų, išvardytų po užsakymo dėl Basilico-pica.lt! 1. Visos prekės TURI būti grąžinamos originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties, dėl grąžinimo, ir jūsų užsakyme. 2. MES grąžinsime VISĄ SAVO VERTĘ NUGALĖTOJAS, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO to, kai Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti Basilico-pica.lt sandorio. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Komplektacija Paketas 1
Modelio Numeris 3.7 V
Prekės Pavadinimas liitokala
Nominalus Galingumas 3ah/5.2 ah/6ah
Baterijų Skaičius 1
Tipas Li-Ion
dydis 1S
Rinkinys Tipas Baterijų Tik

Panašūs produktai