Paslaptingas Kačių Akių Nagų Pleistras su Želė Guma

€0.65

-20%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažas Organizatoriai, Namai Ir Sodas, Pigūs Makiažas Organizatoriai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Makiažas Organizatoriai.

Nagų klijai gali trukti 1 mėnuo be nukristi Daugkartinio naudojimo nagų lipdukų pilna paslapčių ir mados, sutaupyti pinigų, pastangų, ir laiko, kuri yra būtina už kiekvieną grožio studentas. Pagrindinės Savybės

UNIKALUS DIZAINAS ✨✨

Skiriasi nuo įprastos nagų dėmės, mūsų nagų pleistrai yra pagrįstas paslaptingos katės akis, ir kiekvienas iš jų turi skirtingas dizainas. Jūs galite dėvėti ją į bet kokiai progai, visada labiausiai akį traukiantis.

Į PAKETĄ ĮEINA ✨✨

24 nagų lopai rankas ir kojas. Pagamintas iš palankių ir saugių medžiagų, ji buvo lengvesni skonio, nei tradicinių nagų lakas ir nepakenks jūsų gražūs nagai.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO ŽELĖ KLIJAI ✨✨

Siekiant išplėsti paslaugų gyvenimą nagų pleistras ir sutaupyti savo išlaidas, kiekvienas paketas apima profesinės želė klijai (24PCS), o taip pat galite jį nusipirkti. Tiesiog išimkite želė klijai, likusios nagus, ir jūs galite naudoti nagų pleistras dar kartą.

PLATUS NAUDOTI ✨✨

Tinka profesionaliems salonas, nagų kursai, nagų menininkų ir asmens (šeimos) naudoti, ir tt. Jūs galite mėgautis geras DIY laiką su savo draugais, kurie taupo pinigus ir stiprina santykius.

PATARIMAI ✨✨

Nelieskite vandens per dvi valandas. Jei norite išlaikyti jį ilgą laiką, jūs galite kreiptis nagų lako padengti tai, kad lipdukas gyvenimą ilgiau. Naudojant Metodus

Specifikacijos Produkto Svoris 28G Gaminio Dydis

(L x W x H), 11 × 8 × 2cm / 4.3 x 3,1 x 0.8 cm Pakuotės Turinys Paslaptingas Kačių Akių Nagų Pleistras(24PCS) × 1 Medžiagos, Plastiko Spalva Raudona Rožė/Pušis, Žalia/Vyno Raudona/ Pomidorų/Rosybrown/Lašišų/Ice Blue Pastaba Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas. Mes pateikiame profesinės želė klijai (24PCS) kiekvienam klientui, kuris perka nagų lipdukus. Jei jums reikia daugiau pienelio klijai, galite įsigyti jį dar kartą.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai